Nanu a dat în judecată CEO

Gabriel Nanu, fostul director de la Cariera Peşteana, a acţionat în judecată conducerea CE Oltenia după ce a fost retrogradat cu patru trepte. Avocatul său, Gheorghe Pecingină, crede că Nanu are şanse să câştige procesul. 

„Eu îl reprezint pe Gabriel Nanu şi vă spun cu mâna pe inimă că are dreptate şi voi face tot ce pot. Nu a fost retrogradat o treaptă sau două, ci patru trepte. În mod ilegal. Profesional nu i s-a putut reproşa nimic. Acum este şef adjunct de secţie. Ştiu cu a lucrat 16 ani în funcţii de conducere, deci are o experienţă şi o expertiză“, a declarat Pecingină. „A fost schimbat de vechea conducere, nu de actuala“, a precizat Ion Cornescu, şeful Eurojob, asigurându-se că jurnaliştii nu vor înţelege că a fost demis de fostul lor coleg Laurenţiu Ciurel, acum şef la CEO. 

Gabriel Nanu a fost înlocuit din funcţia de director al Carierei Peşteana. Şeful carierei Peşteana este acum liberalul Alexandra Braia. Pe de altă parte, nici Braia nu a veni cu dragă inimă la Peşteana, el dorind să rămână la EMC Rovinari.

Gabriel Nanu ocupă acum funcţia de şef adjunct de secţie, după 16 ani în funcţii de conducere. Acesta nu a dorit să dea detalii despre procesul intentat CEO. „Dacă aşa a spus avocatul Pecingină, aşa o fi, Întrebaţi-l“, a spus Nanu. Gabriel Nanu este una dintre variantele PD-L pentru candidatură la parlamentare pe colegiul 3.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: