Năzdrăvanu, condamnare pentru şicana din trafic

Scandalul produs în luna februarie între doi tineri din municipiu pe strada Victoria, în zona centrală, a ajuns acum în faza pronunțării unei prime sentințe de către judecători, după ce procurorii l-au trimis în judecată pe protagonistul acelor scene.

Eduard Laurențiu Năzdrăvanu a fost acuzat de distrugere, amenințare și tulburarea liniștii și ordinii publice după ce a intrat intenționat cu mașina în autoturismul condus de prietenul său Florin Viorel Falcoe, zis „Șfalț”. Cei doi aveau ceva de împărțit după ce cu câteva săptămâni înainte fuseseră implicați într-un alt scandal la mall-ul din oraș, scandal pentru care au devenit colegi de dosar într-un alt proces aflat pe rolul instanței.

În dosarul de acum Năzdrăvanu a și fost reținut 24 de ore și a și fost arestat preventiv, instanța găsindu-l vinovat pentru toate acuzațiile ce i-au fost aduse. A primit o amendă penală finală de 5800 de lei, din care au fost scăzute zilele petrecute în spatele gratiilor, în cele din urmă inculpatul alegându-se cu o amendă penală de 4980 lei. La suma respectivă se adaugă și obligația de a plăti 3000 de euro despăgubiri civile către Șfalț, plus 4456, 50 lei cheltuieli judiciare către statul român. Verdictul nu este definitiv și a fost contestat deja atât de procurori, cât și de inculpat.

Vizualizări: 4,460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: