„Nebunia” de la Rostramo aduce noi investitori la Târgu Jiu

Faptul că şase mii de gorjeni au depus CV-uri în nici trei zile pentru a lucra la noua firmă de cablaje auto de la Rostramo a deschis ochii şi altor investitori. Reprezentanţii unei firme franceze, dar şi ai unei firme de cablaje auto din Piteşti au contactat autorităţile locale pentru a le pune la dispoziţie spaţii. Potrivit lichidatorului firmei Rostramo, numai pe această platformă vor deveni funcţionale 19 hale.

O firmă din Piteşti, care îşi desfăşoară activitate tot în domeniul auto, vrea să-şi deschidă o fabrică la Târgu Jiu. „Săptămâna trecută, am avut o discuţie cu reprezentanţii unei firme din Piteşti, care face tot cablaje auto. În aceste zile, personal, voi lua legătura cu mai multe societăţi din Târgu Jiu care să le pună la dispoziţie oferte pentru infrastructura şi pentru dotarea pe care o solicită la halele de producţie pe care le au în vedere. Voi contacta mai multe societăţi comerciale, care ştiu că au hale care să se preteze la activitatea pe care vor s-o desfăşoare”, a declarat Aurel Popescu, primarul interimar al municipiului Târgu Jiu. Firma din Piteşti ar urma să asigure în jur de 500 de locuri de muncă.
Negocierile sunt confirmate şi de Emanoil Ciobanu, lichidatorul care se ocupă cu administrarea spaţiilor de la Rostramo. „Ceea ce a spus domnul primar este corect, dar noi nu putem confirma ceva ca vânzare decât după ce se realizează vânzarea. Noi întocmim documentaţiile cadastrale pentru că vor exista minim 19 loturi în Parcul Industrial, deja s-a aprobat de către creditori acest plan, de mai multe luni. Noi le facem deja pe un plan aprobat de creditori, pe un plan de minim 19 loturi şi sunt loturi destul de mari, includ clădiri şi terenuri libere”, a declarat Emanoil Ciobanu, reprezentantul firmei Consulting Company.

Vizualizări: 18,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: