”Neguţătorul din Veneţia”, premieră la Elvira Godeanu

Iubitorii teatrului au ocazia să vadă sâmbătă, de la ora 19.00, un nou spectacol în premieră la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Povestea piesei este una spectaculoasă, iar conducerea teatrului promite surprize deosebite pentru cei care vor fi prezenţi în sală.

”Neguţătorul din Veneţia” este o piesă a lui William Shakespeare ce va fi pusă în scenă de către Cristian Ioan. Directorul Marian Negrescu spune că punerea în scenă a piesei se va face cu multe efecte menite să aducă Veneția lui Shakespeare la Târgu Jiu. ”Debutăm în forţă în data de 5 martie cu o piesă a lui William Shakespeare, un spectacol grandios şi pentru că spectatorii vor avea ocazia să vadă debutul a patru tineri actori angajaţi de teatrul ”Elvira Godeanu” pe roluri foarte importante. Scenografia este extrem de spectaculoasă, avem și câțiva elevi de la Liceul de Arte și de la Colegiul Economic care vor cânta. Decorul este o concepție specială făcută de Cristian Ioan, sugerează că această lume este o lume care alunecă spre ceva ce nu poate fi definit. Se va juca în apă, plouă, efecte speciale pe care sigur publicul le va gusta”, a spus Marian Negrescu, directorul Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu”.
”Neguțătorul din Veneția” este o piesă de William Shakespeare, despre care se crede că a fost scrisă între 1596 și 1598. Protagonistul este un comerciant din Veneția, Antonio. ”Vom vedea un neguțător așa cum l-a descris Shakespeare, vedem o îmbinare armonioasă între clasic, natural, simbolism, personaje și de ieri și de azi și un final neașteptat”, a spus Ion Alexandrescu, directorul artistic al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu”.

Vizualizări: 1,977

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: