Nelu Roșca: Am diabet, dar nu mi-e frică de virus și nici nu vreau să fiu testat

În contextul în care tot mai mulți angajați ai Complexului Energetic Oltenia sunt infectați cu noul tip de coronavirus și colegii lor cer să fie testați ca să fie siguri că nu s-au îmbolnăvit și ei, sunt și excepții. Sunt salariați care nu își doresc să fie testați deși sunt din categorii vulnerabile în fața virusului. Sindicalistul Nelu Roșca a spus răspicat că nu își dorește să afle dacă s-a infectat cu Covid 19.

Declarația lui Nelu Roșca vine în contextul în care toți salariații TESA cer să li se facă testul pentru Covid 19. Sindicalistul susține că nu se teme de virus deși suferă de diabet și poate fi considerat deja vulnerabil în fața coronavirusului. „Eu nu vreau să fiu testat. Nu am fost și nici nu vreau. Am văzut că cei mai expuși sunt cei care au diabet. Eu am diabet de tip II și nu vreau să fiu testat. Nu mi-e teamă de acest virus. Au fost pandemii mult mai periculoase, viruși mult mai nenorociți. Nu am trăit noi, dar nu înseamnă că nu au fost. Și oamenii nu au mai fost testați”, a spus Roșca, la Târgu Jiu TV.

Până în acest moment, circa 20 de angajați ai companiei au fost infectați cu Covid 19. Cei mai mulți sunt mineri care s-au și vindecat până în acest moment.

Ultimii doi angajați care au fost infectați provind de la birouri și au fost deja internați în spital.

Vizualizări: 2,118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: