Nicolas Cage a părăsit Gorjul. Vezi ce a scris în cartea oaspeţilor

Nicolas Cage a părăsit Gorjul! Acesta a ajuns vinerea trecută la Târgu Jiu pentru a filma pentru pelicula Ghost Rider II: Spirit of Vengeance. Acesta a plecat la Craiova, de unde a zburat cu avionul personal spre casă. Majoritatea scenelor au fost filmate în Cariera Roşia din Rovinari, una dintre cele mai mari din ţară. Vizita actorului pe meleagurile Gorjului a fost una discretă. Doar câţiva fani i-au simţit prezenţa, cu care s-a lăsat fotografiat în cluburile din Târgu Jiu. Interesant este că şi primarul Florin Cârciumaru şi preşedintele Ion Călinoiu au dorit să-l vadă pe actor, care a contramandat întâlnirea ca să doarmă.

Nicolas Cage şi-a luat aseară rămas bun de la judeţul Gorj, unde a filmat pentru a doua parte a filmului Ghost Rider. Faimosul actor american, laureat al premiului Oscar, a părăsit judeţul direct de pe platourile de filmare instalate la Roşia. Acesta a venit singur la Târgu Jiu, fără soţia şi fiul său, fiind cazat  împreună cu regizorii, producătorii, partenera din film şi actorii principali la un hotel de patru stele situat la ieşirea din municipiu, în cartierul Bârseşti. Cele mai multe filmări au avut loc în timpul nopţii, pe platourile de filmare instalate în Cariera Roşia, departe de ochii curioşilor. Aici există cel mai mare utilaj de excavare din ţară, iar peisajul este unul selenar, potrivit pentru acest film. Chiar dacă în fiecare seară a fost aşteptat de fani la porţile „Casei Danielescu”, unde a fost cazat sau în Cariera Roşia, aceştia nu au primit autografe de la starul american. Deşi ploaia a creat o serie de probleme echipei, filmările au fost finalizate în timp util. Producătorul filmului în care joacă Nicolas Cage este Bennet Walsh, cel care a produs şi filmul Kill Bill I. În Ghost Rider II personajul principal trebuie să salveze un copil posedat. Pelicula va ieşi pe piaţă în anul 2012.

Pasionat de OZN-uri

Membrii din staff-ul actorului l-au descris ca fiind  pasionat de fenomenele paranormale şi de filmele SF, care de câte ori are ocazia colecţionează obiecte neobişnuite despre care consideră că au o încărcătură specială. Din faimoasa Pădure Baciu din Cluj, cunoscută pentru fenomenele neobişnuite petrecute acolo, a adunat chiar câteva crenguţe. De asemenea, a putut fi văzut purtând la gât un pandantiv încrustat cu un fragment dintr-un meteorit. Chiar multe dintre filmele actorului au subiecte legate de fenomene paranormale, cum ar fi „Next” sau „Knowing”.

Filmările, îngreunate de ploaie

Continuarea filmărilor în Gorj la pelicula "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance” nu au mers chiar aşa cum şi-au programat americanii care l-au adus aici pe Nicolas Cage, artistul trebuind să aştepte să se mai oprească ploaia pentru a putea trage dublele pe care şi le-a dorit regizorul său. Actorul a avut program de lucru doar noaptea, ceea ce i-a convenit de minune pentru că, după orarul cu care este învăţat, nu a trebuit să facă un efort pentru a se adapta la ziua de muncă din România.

Luni noaptea s-a întâmplat la fel, artistul revenind la pensiunea la care este cazat după ora 3.00, timp în care, împreună cu echipa de filmare a tot aşteptat ca ploaia să se oprească. Soarele a răsărit însă de abia ieri spre prânz, azi noapte fiind programată o nouă serie de „trageri” pe peliculă.

La filmări participă şi circa 25 de figuranţi, tineri din Gorj, selectaţi pentru scenele ce vor fi trase în cariera Roşia, rolul lor fiind cel de „băieţi răi”, cei care îl urmăresc pe Cage în timp ce acesta încearcă să scape de ei cu o motocicletă. Accesul în zona respectivă a fost delimitat de o barieră şi de echipe de pază.

Cage nu a avut timp de Călinoiu şi Cârciumaru

Actorul Nicolas Cage a contramandat ieri întâlnirea programată cu şeful Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, şi primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru. Actorul a preferat să se odihnească, după o noapte foarte obositoare de filmări în Cariera Roşia.

Călinoiu se documentase pentru întâlnire: „Este un lucru deosebit că deţinătorul Oscarului pentru filme din Părăsind Las Vegasul a decis prin intermediul manageriatului său să realizeze a doua parte din Vânătorul de fantome aici la noi. Faptul că este prezent aici, pentru noi este o mândrie şi cred că rămâne cu amintiri frumoase”.

„Vă mulţumesc tuturor de la acest hotel foarte special. Nu voi uita niciodată amabilitatea dumneavoastră, mâncarea şi căldura cu care m-aţi primit“, a sscris actorul în cartea de oaspeţi a hotelului.

Galerie foto


Vizualizări: 331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: