Niculina Stoican, director de ansamblu: Nici nu știu cât am salariu!

Este de un an director al Ansamblului „Maria Tănase” din Craiova, dar încă nu a aflat ce salariu are. Este vorba de Niculina Stoican, luată prin surprindere la o emisiune de întrebarea: Cât ai salariul? „Nici nu știu cât am salariu! E un salariu bun. Nu știu, dar cred că e vreo 30 de milioane”, a spus cântăreața într-o emisiune la Pro TV.

Niculina Stoican spune că nu s-a gândit vreodată să fie manager. „A fost o conjunctură, trebuia să fie cineva interimar ca instituția să funcționeze. Dar, ce să vezi, a început să-mi placă”, a spus Niculina Stoican.

Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” are 60 de angajați. „Suntem o echipă frumoasă”, a spus Niculina Stoican, amuzată teribil de constatarea realizatorului emisiunii, Cătălin Măruță, cum că e șefa lui Enceanu și Mâțu Stoian. „Nu mi se zice șefa, ci șef”, a ținut să sublinieze artista.

Niculina Stoican și Ansamblul „Maria Tănase” au organizat săptămâna trecută o expoziție de preparate tradiționale oltenești, la Craiova. Gospodinele au pregătit plăcintă cu dovleac, raci oltenești, sărmăluțe în dovleac, fasole bătută și ostropel de pui, dar și cele necesare în cămară pentru iarnă. Niculina Stoican nu a mers cu mâna goală la Cătălin Măruță, ci cu zacuscă, dulcețuri, compot.

O gospodină a explicat cum fac oltenii mâncarea de praz. „Se fierbe prazul la început, fierbem limba de porc după care o curățăm, punem peste praz, adăugăm pastă de roșii făcută în casă, amestecăm cu câteva măsline, mai lăsăm puțin la foc, după care o servim cu mămăligă sau pâine în țest. E o mâncare foarte bună și dulce”, a explicat Elena Groza.

Vizualizări: 9,202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: