Ninu, director la Garda Financiară

Angajaţii Gărzii Financiare Gorj vor avea de săptămâna viitoare un alt şef. Actualul director coordonator Traian Iana a decis să plece din fruntea instituţiei, din motive personale, spune el. Locul lui va fi luat de către Florin Ninu fostul director adjunct al instituţiei, iar director coordonator adjunct va fi Gheorghe Pupazan. (L.G.)

Alte ştiri pe scurt:

ITM Gorj în control

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a aplicat săptămâna trecută şapte sancţiuni contravenţionale în valoare de 21.500 de lei în urma a 39 de controale efectuate pe sănătate şi securitate în muncă. În cele mai multe cazuri, firmele nu aveau evaluarea riscurilor făcută sau angajaţii nu purtau echipamente de protecţie. (C.S.)

Avertisment la cabinet stomatologic

Un cabinet stomatologic din Târgu Jiu a primit avertisment din partea inspectorilor de la Direcţia de Control în Sănătate. În urma controlului efectuat, inspectorii au constatat că personalul medical al cabinetului nu efectuau procedura de presterilizare a instrumentelor. (C.S.)

Manuale noi în şcoli

Peste 85.000 de manuale şcolare noi au ajuns pe băncile elevilor gorjeni din clasele I-X. Potrivit reprezentaţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj  648 de manuale nu au venit deoarece editurile nu le-au mai tipărit. Elevii din clasele a XI-a şi a XII-a au fost nevoiţi să îşi cumpere manuale noi din banii proprii. (A.A.)

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: