Nocturna Bibliotecilor la Târgu Jiu: magie, proiecţii de film şi vânătoare de comori

Biblioteca Judeţeană „Christian Tell” din Târgu Jiu organizează joi, 28 septembrie, o seară de neuitat pentru copiii şi tinerii din judeţ, dar şi pentru adulţi. „Nocturna Bibliotecilor” se va desfăşura în fiecare filială a Bibliotecii Judeţene, începând cu ora 18.00.

Startul activităţilor se dă la Filiala pentru Copii din Bulevardul Republicii, unde copiii sunt aşteptaţi la un spectacol de magie susţinut de magicianul Adi Olteanu. Vor urma apoi jocuri şi povestiri de tot felul. „La Filiala pentru Copii, activităţile încep de la orele 18 , întâi o să vedem un copil talentat, apoi îi vom introduce într-o lume a magiei pe participanţi şi vom sfârşi cu o lectură în comun, fiindcă mergem la culcare cu magia din cărţi”, a declarat Olimpia Bratu, directorul Bibliotecii Judeţene „Christian Tell”.

Filme, dans, pictură pe faţă

Tot de la ora 18 încep activităţile şi la filiala bibliotecii din cartierul 9 Mai. Aici, tinerii vor sta de vorbă cu psihologul Natalia Florina Cîndea, vor urmări proiecţii de film şi vor dansa pe ritmuri de chitară. „Activităţile de aici se adresează tinerilor şi adolescenţilor, vor fi discuţii despre temerile lor în privinţa viitorului cu o doamnă psiholog, apoi vor participa la o vânătoare de comori”, a mai spus Olimpia Bratu. Maratonul activităţilor se încheie la secţia de artă a Bibliotecii Judeţene, Casa Iosif Keber. „La Iosif Keber rămânem în zona artei şi acolo ne vom întâlni cu poezie, cu film şi muzică. Momentele de muzică vor fi asigurate cu participarea voluntarilor bibliotecii”, a mai spus Olimpia Bratu. 

Vizualizări: 1,112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: