Noi dezvăluiri în cazul Iordache

Preşedintele de la Pandurii a prezentat un act în care un funcţionar federal a semnat în locul directorului general, Ionuţ Lupescu.

Războiul dintre Marin Condescu şi Mircea Sandu a scos la lumină un act pe care apare o semnătură a Cameliei Nicolae, referent în cadrul Departamentului de Relaţii Externe al FRF, în dreptul numelui directorului general Ionuţ Lupescu. "Este fals în acte! Sunt fapte de natură penală, pentru că nu se poate ca în locul unei persoane să semneze o alta. Aceasta arată cum merg lucrurile la FRF", a declarat  preşedintele Pandurilor, Marin Condescu. Documentul la care face referire este o corespondenţă purtată între FRF şi AEK privind situaţia lui Ilie Iordache, în care federaţia informează clubul elen că fotbalistul a devenit liber de contract în baza unei decizii luate de Comitetul Executiv. Condescu a ajuns în posesia acelei hârtii în cursul scandalului pornit în jurul lui Ilie Iordache. Prin declararea ca jucător liber de contract a acestuia de către FRF, Pandurii a ajuns să fie obligată să plătească un milion de euro către Dinamo, conform unei clauze convenite în urma transferului fotbalistului la Târgu Jiu.

Federaţia a confirmat

Această corespondenţă este datată pe 22 iunie şi este semnată într-adevăr de Camelia Nicolae, în dreptul numelui lui Ionuţ Lupescu. Semnătura ultimului nu este imitată, putându-se descifra fără efort numele "Nicolae" în semnătură. Mai mult, în urma solicitării Pandurilor, federaţia a precizat că este vorba despre semnătura Cameliei Nicolae şi că aceasta are în fişa postului calitatea de a redacta corespondenţele cu cluburile din ţară şi din străinătate. La rândul ei, Camelia Nicolae nu îşi reproşează nimic, spunând că i s-a trasat drept sarcină de serviciu să trimită la AEK Atena acea corespondenţă. "Am făcut doar ce mi s-a spus. Cei de la AEK tot întrebau care este statutul lui Ilie Iordache, iar prin acea scrisoare semnată de mine au fost informaţi de decizia Comitetului Executiv şi atât"  a spus Camelia  Iordache, referent FRF.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: