Noi preparate din carne produse în fabrica de mezeluri Ghiocela

Societatea Ghiocela va scoate pe piață, în curând, mai multe produse de noi preparate în fabrica de mezeluri proprie din municipiul Motru. Este vorba de noi sortimente de salam, șuncă, mușchiuleț, parizer și jambon. Începând din zilele următoare aceste noi produse vor putea fi găsite în punctele de comercializare ale societăţii din municipiile Motru și Târgu Jiu.

Societatea Ghiocela vine în întâmpinarea clienţilor săi cu noi preparate din carne. Din data de 25 noiembrie vor fi disponibile în magazinele societăţii următoarele produse noi: mușchiuleț crud-uscat de porc, jambon afumat, parizer de porc, salam din pulpă de vită și pulpă de pui fără piele, șuncă de porc presată și salam din carne de porc.
Specialiştii Ghiocela se pregătesc de lansarea pe piaţă a noilor produse. "Vrem să extindem gama de produse din fabrica de producție a mezelurilor. Folosim numai carne şi condimente naturale. Noi nu folosim înlocuitori de carne, nici nu avem maşini de injectat. Clienţii vor fi plăcut surprinşi de gustul desăvârşit al produselor noi pe care le pregătim", a declarat Cosmin Treanță, şeful fabricii de mezeluri a societății Ghiocela.
Specialiştii din cadrul fabricii de mezeluri a societății prepară produsele din carne numai după reţete proprii şi folosesc doar sare de mare. În cadrul fabricii de mezeluri se produc mai multe tipuri de salam precum: ardelenesc, Ghiocela, franțuzesc, rustic, de vară, țărănesc, țărănesc extra, dar și mușchi uscat, cremwursti de pui, pateu de porc, dar și diverse specialități: piept țărănesc, mușchi țigănesc, șunculiță țărănească, kaiser sau gușă afumată. În fabrica de mezeluri Ghiocela sunt preparați și cârnați de mai multe sortimente: de casă, gorjenești, oltenești, Ghiocela, țărănești, trandafiri, polonezi, de pui, cu boabe de muștar și proaspeți, afumați.
Toate acestea vor putea fi găsite în continuare în magazinele Ghiocela din Motru și la cel care funcționează în incinta supermaketului Kaufland din Târgu Jiu.

Carnea folosită la prepararea mezelurilor, de cea mai bună calitate
Societatea Ghiocela din Motru pune la dispoziția clienților numai produse de carmangerie de cea mai înaltă calitate. Fabrica de mezeluri proprie este printre puținele de acest gen din țară care nu folosește înlocuitori de carne la prepararea mezelurilor. Carnea folosită pentru realizarea cârnaților, a salamurilor și a celorlalte produse de carmangerie provine de la două ferme din apropierea localităţilor Piteşti şi Balş, care dețin abatoare proprii. Specialiştii societăţii lucrează doar pe carcasă de calitatea I, atât de vită, cât și de porc. 

Galerie foto




Vizualizări: 10,138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: