Noua organigramă! Peste 150 de posturi de director din CEO, reduse!

La o lună de la vizita premierului Victor Ponta, directorul executiv al Complexului Energetic Oltenia, până la 30 septembrie, a soluționat cererea acestuia, aceea de a fi mai puțin directori în companie. Ponta a făcut această solicitare pe 16 august la Târgu Jiu, iar mâine va găsi cu 166 mai puțini. Pe lista celor retrogradați ar putea fi și Daniel Burlan.

 

 

Un comunicat postat pe site-ul oficial al companiei arată că în Complexul Energetic Oltenia au fost reduse peste 150 de posturi de director. “În strategia pe termen scurt a societăţii a rezultat un program de reorganizare care a presupus: reducerea unor posturi de directori, directori de direcţie, directori adjuncţi, ingineri şef, contabil şef, şef departament, sef serviciu, şef birou, la nivelul societăţii numărul de posturi reduse pentru funcţiile menţionate fiind de 166”, se arată în comunicat.

 

Reducerea, la solicitarea lui Ponta

 

Conducerea companiei explică de ce a fost necesară această reducere. „Reducerea acestor posturi a fost necesară şi oportună în vederea reducerii numărului de trepte de decizie reducerea ponderii personalului de conducere, reducerea cheltuielilor cu personalul”. De fapt, modificarea organigramei CEO a început de la o declarație a premierului Victor Ponta. Nu înțeleg de ce trebuie să fie 200 de directori, cred că o sută ar fi de ajuns, pentru început, a declarat Victor Ponta pe 16 august, atunci când a venit la Târgu Jiu.

 

REDUCERI

Printre cei care au fost retrogradați ar putea fi și Daniel Burlan, care deține funcția de director adjunct la Divizia Minieră, dar și Ion Rebedea și Ovidiu Ursărescu, aflați tot pe posturi de adjuncți. Reducerea posturilor a fost aprobată în ședința AGA de vineri.

 

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: