Noul şef de la Gardă: Vom fi mult mai transparenţi

Florin Ninu este, de ieri, noul şef al acestei instituţii. Din echipa de conducere vor face parte şi Ion Pupăzan în funcţia de comisar sef adjunct precum şi Traian Iana, şef de divizie.

Florin Ninu a fost delegat la Garda Financiară de la Direcţia Finanţelor Publice Gorj unde deţinea funcţia de inspector clasa I. El nu este însă străin de cum stau lucrurile la Garda Financiara Gorj întrucât a mai ocupat în perioada 25 mai 2009 - 25 mai 2010 postul de comisar adjunct al acestei instituţii. „Conform ordinului Ministrului Finanţelor Publice începând cu 29 octombrie am fost împuternicit cu exercitarea atribuţiilor funcţiei publice de comisar şef de secţie pentru o perioadă nedeterminată. Nu mă aşteptam la această numire. Încercăm să corijăm deficienţele. O să îmbunătăţim pe cât posibil imaginea generală a secţiei şi vom fi mult mai transparenţi ca până acum”, a precizat Florin Ninu.

Foşti şefi, actuali subalterni

Florin Ninu va face echipă cu fostul său şef Ion Pupăzan şi Iana Traian, cel care a condus ani la rând această instituţie. „În ceea ce priveşte obiectul comun al activităţii Gărzii Financiare Gorj vom colabora destul de bine”, a precizat Ion Pupăzan. De aceeaşi părere este şi Iana Traian „Eu sper că, colaborarea noastră să fie destul de bună pentru bunul mers al instituţiei”, a precizat Iana Traian.

Postul de comisar şef al Gărzii Financiare Gorj a devenit vacant după ce în urmă cu trei săptămâni, Iana Traian cel care ocupa această funcţie a făcut o cerere la ANAF prin care a solicitat revenirea pe postul de şef de divizie din cadrul instituţiei.

Vizualizări: 370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: