Nu au bani de autocar să vină la meciul cu Pandurii

Situație grea pentru FC Botoșani, care are licență de participare în cupele europene, dar nu-și permite o călătorie cu autocarul până la Severin, acolo unde ar urma să joace cu Pandurii, în următoarea etapă a Ligii 1. „Nu avem bani să mergem cu autocarul de la Botoșani la Severin. Trebuie să ne descurcăm cum putem”, le-ar fi transmis finanțatorul Valeriu Iftime jucătorilor și antrenorilor, conform gsp.ro. Pandurii - FC Botoșani se va disputa vineri, de la ora 20:30.

Atât jucătorii, cât și membrii staff-ului tehnic sunt nevoiți să facă deplasarea cu trenul. Vestea nu a fost deloc bine primită de către fotbaliști, care s-au revoltat în vestiar: „Cum să mergem de la Botoșani la Severin cu trenul? Ce, suntem navetiști? Nu vă mai bateți joc de noi”, ar fi strigat aceștia, conform sursei citate.

Meci greu cu Pandurii

„Ne-au anunțat că trebuie să mergem cu trenul de la Botoșani până la Severin, câte șase fotbaliști într-o cușetă! E bătaie mare de joc! Nu putem merge cu trenul de la Botoșani până la Simeria, unde trebuie să schimbăm până la Filiași, iar de acolo să mergem iar cu trenul până la Severin. Tot drumul durează 25 de ore! E inuman!”, a declarat unul dintre jucătorii antrenați de Leo Grozavu pentru sursa amintită mai sus.

Cei din staff-ul lui Leo Grozavu au propus și o alternativă, aceea de a merge cu trenul doar până la București, iar de acolo și până la Severin să meargă cu un autocar. Astfel, în loc 25 de ore, aceștia vor petrece pe drum cu aproximativ 5-6 ore mai puțin. Chiar dacă Botoșani este cu trei locuri mai în față, secundul Alin Bejan a declarat că se aşteaptă la un meci greu la Severin cu Pandurii. „Ne aşteaptă un  meci greu cu o echipă aflată în luptă pentru evitarea retrogradării. Suntem conştienţi că o victorie la Pandurii i-ar face pe ei să aibă o viaţă mai grea pe acest final de sezon. În schimb o victorie a noastră ne-ar duce pe un loc liniştitor”, a declarat Alin Bejan.

Vizualizări: 1,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: