Nu s-a văzut diferenţa din clasament dintre Pandurii şi CSM Reşiţa

Meciul de la Reşiţa dintre primele două clasate înaintea ultimei etape din tur a fost unul echilibrat. Jocul bun prestat de cele două echipe nu a arătat diferenţa de puncte din clasament, semn că sunt în continuare şanse pentru Pandurii la promovare.

Chiar dacă antrenorii celor două echipe au văzut diferit rezultatul final de 1-1 al meciului de la Reşiţa, cei care au putut urmări meciul pe internet sau la faţa locului au rămas cu impresia că au jucat două echipe de valori egale. Asta în ciuda faptului că lotul celor de la CSM Reşiţa este unul mult mai valoros, cel puţin pe hârtie.

Încă antrenor al pandurilor  la acest ultim meci din tur, Călin Cojocaru a considerat că rezultatul este echitabil deşi a avut ceva de reproşat arbitrilor: „Eu zic că a fost un meci echilibrat, cu ocazii şi de o parte și de alta. A fost un meci plăcut pentru spectatori. Sunt mulțumit de rezultat, mi se pare echitabil, fiindcă ambele echipe au avut perioade de dominare şi ocazii mari. Am fost destul de tensionați, ambii antrenori, dar ăsta este fotbalul, dacă n-ai nervi, tensiune, atitudine agresivă, n-ai cum să câștigi, să fii pe primele locuri. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar cred că nu s-a ridicat la nivelul jocului. Avem același obiectiv ca Reşiţa, vrem să promovăm”.

De cealaltă parte, Dan Alexa a apreciat că echipa lui trebuia să câștige şi a dat vina pe ratări: „Ce pot să spun, să îmi felicit jucătorii pentru atitudine. Așa este, au avut atitudine, dar nu poți să ratezi aşa. La nouă puncte diferență, cred că aveam locul de baraj asigurat, pentru că era o distanță foarte mare. Nu sunt dezamăgit pentru ocazii, pentru că poți să ratezi, ci de modul în care au fost tratate anumite situații. Sunt dezamăgit din punctul ăsta de vedere, pentru că, clar, am fost echipa mai bună”.

Neînvinse în acest tur de campionat, cele două echipe continuă lupta pentru promovare iar etapa viitoare Pandurii va juca cu satelitul celor de la ACS Viitorul, partida urmând să se dispute vineri, 29 octombrie.

Vizualizări: 661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: