Nu toate vedetele au muncit de Revelion. Cine și unde s-a distrat!

Cei mai mulți artiști au muncit în noaptea dintre ani, dar mulți au ales să se distreze. Cântăreața din Târgu Jiu Alexandra Bădoi a fost în Canada, unde a primit inelul de logodnă. Pe plaiuri gorjene a venit mult mai cunoscutul cântăreț Cezar Ouatu, pe care l-au amuțit peisajele de la Rânca.

Cezar Ouatu și-a petrecut Revelionul pe pârtie, la Rânca, și a rămas încântat. „Ce Poiană, ce Elveție, ce Austrie??? Pentru prima dată sunt aici şi mi se pare totul ireal, desprins parcă dintr-o altă poveste. Recomand Rânca”, a scris artistul pe pagina de socializare.

De altfel, Rânca a fost mai plină ca niciodată de sărbători, estimându-se că numărul de turiști a depășit zece mii.

Ada a primit inelul de logodnă

Revelion de neuitat pentru Alexandra Bădoi, care a fost cu iubitul ei la Montreal. Impresarul Vali Caloiu a profitat de vacanță și i-a pus inelul de logodnă pe deget, după de tânăra a spus mult așteptatul Da!

Fosta vedetă a Antenei 1 a dat televiziunea pe muzica trance – o pasiune mai veche a sa – şi, de un an încoace, se concentrează pe cariera sa ca solistă şi colaboratoare a unor mari DJ.

Delia a plecat în India

Cântăreața Delia a muncit în noaptea dintre ani, având concerte pentru care a încasat 60.000 de euro, scrie presa mondenă. În prima zi a anului s-a suit însă în avion, alături de soțul său, omul de afaceri gorjean Răzvan Munteanu, cu destinația India. Vedeta a început deja să colinde străzile din India și să le trimită imagini fanilor ei, pe care îi ține în permanență la curent pe rețelele de socializare, cu tot ce face.

Maria Constantin, la Roma

Fosta solistă de la Ansamblul Doina Gorjului a cântat pentru românii din Italia, la Roma, în noaptea dintre ani. A profitat de asta pentru a vizita orașul, dar a tras o fugă și până la Vatican, un loc plin de spriritualitate, după cum l-a caracterizat.

Vizualizări: 2,029

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: