O altă dată de înfiinţare a CEO

Constantin Mitrescu, liderul sindicatului Energia Rovinari, a făcut ieri o nouă serie de declarații cu privire la termenul de înființare a Complexului Energetic Oltenia. Acesta i-a lămurit pe salariați dar și pe cei care sunt interesați de soarta mineritului de faptul că Registrul Comerțului are la dispoziție 30 de zile să soluționeze actele depuse de companiile miniere. Cel mai probabil, CEO va deveni funcțional până în data de 4 iunie 2012.

Registrul Comerțului are la dispoziție 30 de zile să soluționeze dosarul CE Oltenia, spune sindicalistul șef de la Rovinari, Constantin Mitrescu. Acesta a precizat faptul că termenul a început din 4 mai când au fost depuse actele de către companiile miniere. ”Din data de 4 mai există un termen de 30 de zile de finalizare, poate să fie cinci, șase zile depinde de judecătorul delegat la Registrul Comerțului. Și mâine poate să se înființeze. Știu că și Termoserv s-a înființat cu patru zile mai devreme de expirarea termenului legal. Din punctul meu de vedere nu se mai poate face nimic care să împiedice înființarea CEO”, a declarat Constantin Mitrescu.

Legat de sediul noii companii energetice, sindicaliștii au un singur cuvânt de spus. Nu îi interesează sediul ci mai degrabă salariile și investițiile de mediu. ”Puțin ne interesează pe noi sediul, pe noi ne interesează să avem salarii decente, să se facă blocuri noi în Gorj, să fie duse la îndeplinire condițiile de mediu, să avem ce munci, puțin ne interesează sediul unde va fi”, a adăugat Constantin Mitrescu, liderul sindicatului Energia Rovinari la Radio Infinit.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: