O companie din Braşov caută personal pentru o fabrică la Târgu Jiu

Compania braşoveană Moveos face recrutări de personal în această săptămână la Târgu Jiu. Şeful Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, Romeo Chiriac, a spus că angajatorul vrea să deschidă o fabrică de componente auto la Târgu Jiu şi face „o previziune de personal”. Târgujienii interesaţi sunt aşteptaţi joi şi vineri la sediul AJOFM Gorj.

Romeo Chiriac, şeful AJOFM Gorj, a precizat că le-a pus la dispoziţie celor de la Moveos o sală în incinta instituţiei pentru a face recrutare de personal. Întâlnirile ar urma să aibă loc joi şi vineri între orele 12-18. „Le-am pus la dispoziţie o sală în cadrul instituţiei noastre pentru a face o recrutare şi o previziune de personal pentru perioada următoare. Doresc să deschidă o afacere pe componente auto la Târgu Jiu. Joi de la ora 12 până la ora 18 şi vineri de la 10 până la 18. Nu ştiu exact zona unde vor deschide fabrica”, a spus Romeo Chiriac, şeful AJOFM Gorj.

Prezenţi la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi de vineri, reprezentanţii Moveos s-au abţinut la a da mai multe detalii cu privire la noua investiţie de la Târgu Jiu. „Componente în zona de automobile şi încercăm să deschidem un satelit în această zonă. Deocamdată facem o preselecţie, urmând ca după aceea să vedem exact ce putem găsi. Deschidem în municipiul Târgu Jiu un satelit al acestei companii”, a declarat reprezentantul Moveos.

Fabrica de volane de la Rovinari este investiţia braşovenilor de la Moveos.

Vizualizări: 14,279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: