O etapă absolut demenţială la Rovinari

Campionatul naţional de drift a bifat o nouă etapă la finalul săptămânii trecute. „O etapă absolut demenţială la Rovinari, presărată cu battle-uri spectaculoase, reveniri fabuloase şi multe accidente”, au arătat organizatorii. Câştigătorul etapei a fost Călin Ciortan, campionul naţional urmând a fi stabilit luna viitoare la Baia Mare.

Rovinari a găzduit pentru prima dată o etapă din Campionatul Naţional de Drift, fiind vorba de un circuit stradal. Nu mai puţin de zece maşini au fost lovite, una dintre ele răsturnându-se de mai multe ori. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Câştigătorul acestei etape, Călin Ciortan, a spus că se şi miră că a rămas cu maşina întreagă. „O etapă neaşteptat de spectaculoasă, îmi pare rău pentru toţi colegii care şi-au lovit maşinile. Eu chiar m-am mirat că nu am lovit maşina”, a spus Ciortan. La fel se miră şi un alt pilot, Iulian Jumuga. „A fost de departe cea mai solicitantă etapă. Am încercat şi am reuşit să nu îmi lovesc maşina”, a spus Jumuga.

Călin Ciortan s-a impus în cele din urmă după un dublu battle cu Răzvan LKN Frăţianu în finala mare, în timp ce Traian Buşe a câştigat finala mică disputată împotriva lui Marius Mitrache.

A fost o rundă care relansează şi lupta pentru titlu, care se va decide în septembrie la Baia Mare. „Felicitări tuturor participanţilor şi vă mulţumim tuturor celor peste 5.000 de spectatori prezenţi, dar şi autorităţilor din Rovinari pentru susţinere”, au arătat organizatorii pe pagina de socializare.

În total, peste 30 de piloţi din România şi Bulgaria s-au întrecut pe pistă. Publicul din Rovinari a fost extrem de încântat de competiţie, mulţi spunând că speră să îi vadă pe concurenţi şi anul viitor.

Vizualizări: 739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: