O femeie din Tismana a fost găsită mâncată de porci

O bătrână din satul Vâlcele a sfârşit în condiţii greu de imaginat. A murit în grajdul porcilor, iar animalele au început să o mănânce. Vorbim chiar de una din mătuşile cunoscutului om de afaceri  Ion Pau. Maria Pau în vârstă de 83 de ani locuia singură şi de marţea trecută nimeni nu a mai văzut-o prin curte. Un vecin a intrat vineri în gospodărie şi a căutat-o pe bătrână, pe care a găsit-o fără suflare şi desfigurată de porci.

Maria Pau avea 83 de ani şi era mătuşa omului de afaceri Ion Pau. Bătrâna locuia singură în satul Vâlcele de la Tismana. Femeia se ocupa şi de gospodărie. Vecinii nu au mai văzut-o de câteva zile pe femeie şi au început să-şi pună semne de întrebare. Vineri un vecin a intrat în curtea femeii pentru a vedea care este situaţia. A căutat-o pe bătrână şi mare i-a fost mirarea când a găsit-o moartă şi mâncată de porci după un coteţ.

Localnicii cred că femeii i s-a făcut rău când s-a dus să hrănească animale şi a căzut. Fiind flămânzi, cel mai probabil porcii au început să mănânce din ea. „Bătrâna a fost găsită de un vecin în grajdul de porci, în spatele coteţului mai exact. Avea o parte din faţă mâncată şi degetele de la mâna dreaptă. Vecinii au găsit-o vineri, dar nu o mai văzuseră prin curte de marţi”, a declarat primarul din Tismana, Marian Slivilescu.

Din primele cercetări, pe corpul femeii nu au fost găsite alte urme de violenţă, iar anchetatorii iau în calcul ca moartea bătrânei să fi survenit în urma unui infarct. Trupul neînsufleţit a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: