O firmă de prospecţiuni face angajări la Cărbuneşti. Salariile pleacă de la 2.000 de lei

O firmă de prospecţiuni din Bucureşti pune la bătaie circa 200 de locuri de muncă pentru cetăţenii din Târgu Cărbuneşti şi Valea Amaradiei. Firma va face prospecţiuni în comunele Vladimir, Săuleşti, Aninoasa şi Turburea şi are nevoie de forţă de muncă. Salariile pleacă de la 2.100 de lei, bani în mână.

Autorităţile locale din Târgu Cărbuneşti spun că este o oportunitate extrem de mare pentru gorjenii care nu au un loc de muncă.

Firma de prospecţiuni din Bucureşti oferă condiţii avantajoase şi salarii bune. „Caută în jur de 200 de oameni, 25 de calificaţi şi mai mulţi necalificaţi. Tractorist, muncitor necalificat - 2.380 lei, muncitor necalificat - 2.070 lei, şofer categoria B - 2.250 lei, mecanic auto - 2.640 lei, aceştia sunt bani în mână, salarii nete, pentru un program de lucru de 20 de zile continuu cu zece ore pe zi şi apoi zece zile libere”, a declarat Dănuţ Birău, primarul din Târgu Cărbuneşti.

Întâlnire la primărie

Cert este că cei interesaţi de un job în domeniu pot merge marţi, 3 octombrie, la sediul Primăriei Târgu Cărbuneşti, sala de şedinţă, acolo unde vor fi prezenţi cei de la Resurse Umane din cadrul firmei pentru a le explica oamenilor în ce constă locul de muncă. „Chiar au început să se intereseze oamenii de pe Valea Amaradiei. Sper să vină pentru că până la urmă sunt salarii bunicele pentru zilele noastre. Contractul este pe perioadă determinată, până pe 31 ianuarie, după care se prelungeşte sigur încă trei luni şi firma speră să mai obţină un contract cu petrolul în zona Câmpu Mare spre Vâlcea şi atunci se mai prelungeşte încă patru luni”, a mai spus Dănuţ Birău.

Vizualizări: 9,545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: