O gorjeancă a întors cinci scaune la Vocea Germaniei. Cum a ajuns pe scenă! - VIDEO

O gorjeancă face furori la Vocea Germaniei. A reușit să întoarcă toate scaunele cu interpretarea ei. Elena locuiește de mai mulți ani în Berlin și împreună cu soțul ei a înființat trupa d'AS Duo.

Elena a copilărit în Rovinari și a studiat în Târgu Jiu și este încurajată pe Facebook de toți prietenii ei din România. “Fericită că am scăpat de emoții. Pe foc fierb niște sarmale”, este unul din mesajele Ancuței. Sau Elena, după cum o strigă toată lumea după ce producătorii emisiunii i-au spus așa. 

Ancuța a ajuns la Vocea Germaniei după ce a înscris-o soțul ei, Andrei, fără ca ea să știe. “Am trecut de «blind auditon» unde am întors toate patru scaunele, 5 chiar, deoarece antrenorii cu care am decis sa merg mai departe sunt Michi Beck şi Smudo, care fac parte din grupul Fantastischen 4, primul grup de rap german, cu o experiență de peste 25 ani. În concurs m-a înscris soțul, fără ca eu să ştiu şi surpriza mare a fost când am primit e-mail de confirmare că sunt invitată la prima rundă de preselecţii! Locuim în Germania de câțiva ani, dar de 2 ani în Berlin și împreună activăm ca d'AS Duo”, a explicat Ancuța.

Ultima dată a fost în Gorj acum un an. „Ultima dată am fost la Rovinari, căci acolo am copilărit, și implicit si în Târgu Jiu unde am studiat, acum un an, ca surpriză din partea soțului, pentru "luna de miere". Familia mea nu mai locuiește acolo, dar cu toţii mai vizităm din când în când "acasă"”, a mai spus Ancuța Elena Stegaru.

Galerie foto



Vizualizări: 11,384

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: