O mai știi pe sexy Silvana? Uite ce face acum!

Târgujianca Silvana Brăgaru, devenită celebră și în România, dar și Germania, după câștigarea unui concurs al revistei Bild, a cam renunțat la viața publică. Chiar dacă este și mai sexy, Silvana a lăsat revistele pentru bărbați pentru...copii. Nu are un copil, ci este educatoare la o grădiniță!

Silvana a pozat în urmă cu câțiva ani în revista Playboy din Germania, dar a lăsat în urmă această activitate. Sexy Silvana, cum i se spune târgujiencei, este acum educatoare. Silvana a povestit că mai are și acum ședințe foto, dar mai rar, ocupându-se de cele două joburi ale sale: la o grădiniță și la un cazinou. La grădiniță, Silvana are grijă de micuți, le dă de mâncare și se joacă cu ei. Spune că noua ei slujbă îi place mult pentru că iubește copiii.

În acești ani s-au întâmplat multe, a spus frumoasa târgujiancă. Între timp, Silvana s-a și logodit cu un iranian, dar nunta nu este foarte aproape, mai spune ea. Chiar dacă nu mai are multe apariții ca model, Silvana are în continuare grijă de corpul ei. Aceasta merge des la sală și arată din ce în ce mai bine. Pozele postate pe pagina ei de Facebook strâng multe aprecieri și complimente. Cât despre o vizită acasă, la Târgu Jiu, Silvana spune că nu plănuiește una curând, dat fiind că are un program încărcat.

Galerie foto


Vizualizări: 4,302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: