O nouă competiţie pentru amatorii de fotbal, la Târgu Jiu

O nouă competiţie pentru amatorii de fotbal a debutat în Târgu Jiu. Cupa Liga Prieteniei a adunat la start 10 echipe. Câştigătoarea va fi desemnată în week-end, urmând să participe la Superliga Naţională, care va avea loc în Bucureşti, în perioada 10-12 februarie. Premiul pus în joc este de 5000 de euro.

Conceptul de Liga Prieteniei a apărut după un joc de fotbal între prieteni, fondatorul fiind un bucureştean. „La Fair Play Arena Târgu Jiu totul a început după participarea din luna decembrie 2016 la Cupa de iarnă la Râmnicu Vâlcea, unde am putut vedea ce reprezintă de fapt Liga Prieteniei: socializare, relaţie interumana foarte puternică, fotbal între prieteni de bună calitate, distracţie şi nu în ultimul rând orientare către sport, către copiii care vor şi trebuie să facă sport”, a declarat Cosmin Tutunaru, unul dintre organizatori.

La startul competiţiei s-au înscris 10 echipe, fiind repartizate în două grupe, urmând a se desfăşura jocuri după sistemul fiecare cu fiecare. La terminarea jocurilor din grupe se va întocmi clasamentul, iar primele patru echipe din fiecare grupă vor evolua pe tabloul eliminatoriu al competiţiei, care se va consuma în perioada 28-29 ianuarie 2017. Câştigătoarea Cupei Liga Prieteniei Târgu Jiu – Fair Play Arena va primi dreptul de a participa, în perioada 10-12 februarie, la Bucureşti, la Superliga Prieteniei, unde se vor lupta 32 de echipe din ţară pentru premiul de 5.000 euro, plus alte premii şi surprize din partea organizatorilor. Organizatorii Cupei Liga Prieteniei Târgu Jiu Fair Play Arena vor acorda premii, diplome, medalii şi cupe pentru învingători, un voucher constând în taxa de participare la Superliga pentru echipa campioană.

Vizualizări: 392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: