O nouă condamnare pentru proxenetul Doicaru

Pedeapsa de zece ani de închisoare cu executare pe care a primit-o într-un dosar de proxenetism în urmă cu 3 ani a fost modificată acum de către Judecătoria Târgu Jiu în cazul lui Constantin Marius Doicaru. Acesta a primit o nouă condamnare după ce procurorii l-au trimis în judecată pentru că a folosit permise de conducere falsificate atunci când se urca la volanul autoturismelor sale.

Nu mai puțin de 11 infracțiuni de acest gen au fost probate de către anchetatori, din spatele gratiilor inculpatul recunoscând faptele, ceea ce a ușurat munca judecătorilor. „Condamnă inculpatul Doicaru Constantin Marius, la 11 pedepse a câte 10 luni închisoare. (...) condamnă inculpatul Doicaru Constantin Marius, la 11 pedepse a câte 3 luni închisoare”, a decis instanța.

Pedepsele respective au fost însă contopite și cu cea de 10 ani pe care Doicaru deja o execută în spatele gratiilor, acum el alegându-se cu o nouă condamnare, care, deocamdată, nu este definitivă. Noua pedeapsă este de 10 ani și 4 luni, prin sentința Judecătoriei Târgu Jiu magistrații dispunând și anularea permiselor care i-au creat acum inculpatului noi probleme penale. „Dispune anularea permisului de conducere nr. DOICA8031140C99UH din 26.11.2008 eliberat de autoritățile din Marea Britanie și permisul de conducere cu nr.248661663 din 04.10.1999 eliberat de către autoritățile din Bulgaria. Obligă inculpatul la plata sumei de 500 de lei cheltuieli judiciare statului. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare”, a decis instanța. 

Vizualizări: 5,668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: