O nouă promisiune pentru drumul Cărbuneşti-Drăgăşani

Deputatul PSD Gorj, Mihai Weber, a anunţat că are „semnale puternice” că în maximum o lună vor începe lucrările de modernizare a drumului naţional ce face legătura între Scoarţa-Târgu Cărbuneşti-Drăgăşani şi judeţul Argeş. Modernizarea acestui tronson de drum trebuia făcută de prin anii 2014, însă consorţiul care a câştigat lucrarea a găsit tot felul de scuze şi a tărăgănat execuţia până la acest moment.

„Au tot tărăgănat pentru că nu au fost în stare să constituie garanţia de bună execuţie. Se va schimba liderul acestei asociaţii de firme şi garanţia de bună execuţie s-a constituit urmând ca în aceste zile să fie dat ordinul de începere a lucrărilor. Practic vom avea o infrastructură modernă care străbate multe localităţi din Gorj”, a spus Mihai Weber, deputat.

Finanţarea acestei investiţii este asigurată de la bugetul de stat, în judeţul Gorj fiind vorba de aproximativ 40 de kilometri ce vor fi reabilitaţi. În prezent, drumul este un coşmar pentru participanţii la trafic din zonă.  (C.N.)

Vizualizări: 545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: