O pasiune macabră! Ai mânca o astfel de prăjitură?

Katherine Dey, asistent social, în New York, a devenit celebră datorită unui talent...macabru. Americanca de 30 de ani face prăjituri, iar până aici totul este bine. Dar dacă prăjiturile au formă de capete de om, porumbei, monștri subacvatici sau copii, atunci lucrurile se schimbă. Prăjitura în formă de cap decapitat îl reprezintă chiar pe soțul ei. Înfiorător, nu?

Ea a declarat că este pasionată să creeze prăjituri cât mai reale. În final i-au ieșit niște prăjituri de-a dreptul „șocante”, dar delicioase. "Îmi place să fac oamenii să se simtă două lucruri contradictorii de la o dată. Subiecții aleg sunt lucruri care m-au interesați pentru totdeauna, fie că este vorba de anatomie sau portretistică. Îmi place portretistica. A face un portret de cineva care mă ajută să-i văd cu adevărat. Îmi plac detaliile", a spus ea.

Katherine a spus că îi ia mult timp să facă prăjiturile pentru că este nevoie de un mare efort. Ea povestește amuzată că deși inițial oamenii par dezgustați de creațiile sale înfiorătoare, dar dulci, ei ajung până la urmă să le mănânce.

Galerie foto



Vizualizări: 1,668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: