O studentă din Gorj și-a pierdut viața. Patru colegi ai ei în stare gravă! Mesaje sfâşietoare pentru Denisa

O tânără de 19 ani a murit, iar alţi patru tineri din Gorj care mergeau la facultate în Timişoara au ajuns la spital, în noaptea de duminică spre luni, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un sens giratoriu de pe centura Lugojului, în judeţul Timiş. 

Un grav accident rutier s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, pe centura oraşului Lugoj, din judeţul Timiş.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat, luni dimineaţa, potrivit MEDIAFAX, că şoferul unei maşini care circula dinspre Caransebeş spre Timişoara, în care se aflau încă patru persoane, a pierdut controlul volanului într-un sens giratoriu şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

"În urma accidentului, a rezultatul decesul unei tinere de 19 ani, iar alte patru persoane aflate în maşină au fost rănite, două femei şi doi bărbaţi, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Toate sunt din judeţul Gorj. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", a afirmat Ionuţ Sârbu.

Cele patru persoane rănite au vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani. Aceştia erau studenţi şi mergeau la Timişoara, la facultate.

Tânăra decedată se numește Denisa Cruceru și este din satul Cornești, comuna Bălești. La volan era Bogdan Negrescu, un tânăr de 21 de ani din Tămășești, care a fost și el rănit. În accident au mai fost răniți ușor Diana Munteanu și Gabriel Tudorescu din Tămășești, comuna Bălești. În mașină a mai fost o tânără care s-a rănit la mână.

„Zâna mea, de ce te-ai dus?

Denisa este plânsă de prieteni, mesajele de condoleanţe curgând pe reţelele de socializare. „Zâna mea, de ce te-ai dus? Unde te-ai dus suflet frumos? Nu pot să cred așa ceva, de ce te-a luat Dumnezeu? Cu cine mai merg eu la film? Cine îmi mai mănâncă mie zilele? Mi-ai mâncat zilele 12 ani și preferam să o faci în continuare toată viața decât sa se întâmple asta, toți te iubeam aici, dar se pare că Dumnezeu te-a iubit mai mult și te-a vrut la el, nu am cum să cred asta, nu accept așa ceva, pentru mine mereu vei rămâne aici, nu altundeva, pentru mine nu ai murit și nu o să mori niciodată, te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi mereu, sufletul meu”, a scris Adrian.

Şi iubitul Denisei a postat un mesaj emoţionant. „Nu pot să cred aşa ceva! Cine mă mai enervează pe mine? Cine mă mai stresează? Cine îmi mai spune mie că mă iubeşte şi că nu poate să stea fără mine? Cine, inima mea, cine? Nu mai pot, nu pot să cred aşa ceva! Inima mea refuză să mai bată fără tine! Tu erai tot ce aveam mai drag, tot ce iubeam mai mult pe lumea asta! Refuz să cred că nu mai eşti printre noi, refuz să cred că Dumnezeu te-a vrut acolo sus. Mi-ai lăsat un gol în inimă, gol pe care nimeni nu-l poate umple. Nimeni nu mă va mai iubi aşa cum ai făcut-o tu. Te iubesc şi te voi iubi toată viaţa mea, sufleţelul meu! Vei rămâne etern în inima mea. Mă uit în jurul meu şi te văd doar pe tine. Îţi văd zâmbetul tău frumos, zâmbet care mă făcea şi pe mine să zâmbesc. Îţi văd ochişorii tăi plini de iubire. Refuz să cred că nu mai eşti. Vei rămâne mereu în inima şi sufleţelul meu, iubirea mea. Nu te voi uita niciodată, Denisa mea!”, a scris Elly.

„Deni, nu îmi vine să cred aşa ceva. Dumnezeu să te trimită într-un loc frumos şi să te odihnească în pace. Îmi pare rău. Chiar nu îmi vine să cred. Condoleanţe familiei!”, a scris şi Maria. Credit foto: lugojinfo.ro

(A.A.)

Galerie foto



Vizualizări: 41,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: