Oana Radu și formația Two cântă în week-end la Sadu

Petrecere mare în acest week-end în localitatea Bumbești Jiu. Autoritățile organizează după o pauză de câțiva ani zilele orașului astfel că nume grele ale muzicii populare și ușoare ajung în data de 21-22 mai la Sadu. Evenimentul coincide cu Zilele Municipiului Târgu Jiu, însă chiar și așa autoritățile se așteaptă la un număr mare de participanți.

Zilele orașului Bumbești Jiu sunt marcate în acest an prin meciuri de fotbal și multă muzică. Astfel, sâmbătă 21 mai, începând cu ora 15.00, pe esplanada Casei de Cultură ”Gheorghe Tătărăscu” cântă formația condusă de Nelu Craioveanu, urmată de Luci Ciucă, iar mai apoi formația Krystal și artiștii Mariana Palavu și Ionuț Tudorescu. Începând cu ora 21.00 va ajunge la Sadu și formația Two, compusă din doi foști membri ai renumitei trupe de băieți Akcent, Mihai și Sorin. Ziua de sâmbătă se încheie spre miezul nopții cu o discotecă în aer liber. Duminică, spectacolul de muzică populară susținut de Gigi Mălăianu și Elisabeta Vasile începe de la ora 11.30, la Muzeul Arhitecturii Populare din Curtișoara. Festivitățile se mută apoi pe esplanada Casei de Cultură din localitate unde vor cânta Marcela Fota, Andra Ioana Matei, Robert Târnăveanu și Olguța Berbec. Începând cu ora 21.00, timp de o oră va cânta la Sadu celebra cântăreață Oana Radu. Artista a devenit cunoscută după ce a participat la ”Vocea României”, dar mai ales după ce a slăbit câteva zeci de kilograme în doar câteva luni.
Formația Myriam va cânta și ea începând cu ora 22.00 după care va avea loc un impresionant foc de artificii urmat de discotecă în aer liber.

Vizualizări: 1,397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: