Octavia Geamănu şi-a sărbătorit fiul 

Micuţul Andrei, fiul gorjencei Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, şi al lui Marius Ionescu de la formaţia Direcţia 5 a împlinit luni, 20 noiembrie, un anişor. Micuţul a fost sărbătorit cum se cuvine şi a primit o mulţime de daruri. „De dimineaţă am fost împreună cu părinţii mei şi cu Andrei la biserică. Şi apoi am dormit în cea mai mare parte a timpului. Sora mea i-a pregătit un tort superb şi, deşi i-am arătat cum să sufle în lumânare, tot eu am stins-o. A primit muuulte daruri şi sute de urări pe pagina de facebook”, a declarat Octavia pentru observator.tv.

Părinţii micuţului au amânat petrecerea de tăiere a moţului, urmând ca aceasta să aibă loc în data de 3 decembrie, de ziua mamei sale.

Andrei se pare că are deja înclinaţii spre muzică, călcând astfel pe urmele tatălui său. „De obicei se spune că nu ştim cum zboară timpul, însă şi eu, şi Marian, ştim cum a trecut fiecare zi din primul an al lui Andrei. Am fost lângă el şi ne-am bucurat de fiecare progres al lui. De la momentul în care a început să prindă obiecte, să îşi ţină capul, să stea pe canapea, să îi placă pianul, până la primul dinţişor, primele fructe mâncate cu mâinile lui, primii paşi”, a mai spus Octavia Geamănu.

Vizualizări: 1,776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: