Of, ce dor, ce Bustuchin, ce jale / La echipa dumitale

Așa cum au stabilit deja și instanțele judecătorești, și senatul Universității din Craiova, și bunu-simț și posesorii acestuia, Universitatea Craiova (echipa de fotbal) este una singură: cea care activează în prima ligă și are joi meci cu marea Milan.

Strădaniile unui escroc insignifiant ca Mititelu de a-și face alte și alte firme, cu pretenția că orice firmă făcută de el are legătură cu Universitatea, sunt ridicole și pot fi crezute doar de pigmei ai intelectului. Sigur, așa cum probabil v-ați convins privind nițel în jur, acești neajutorați psihic sunt destul de mulți, în jurul nostru.

Dar faptul că echipa lui Mititelu joacă la zilele comunei Bustuchin, între concursul de talente Iustina Băluțeanu (aflat la ediția 13) și concertul de muzică populară, mi se pare atât de definitoriu pentru acea echipă de milogi încât aproape că-i iubesc.

Ca să înțelegeți, escrocul Mititelu are 0 lei și e dator la toată lumea prin oraș. Cum e greu e crezut că îl mai împrumută cineva, în condițiile în care lipsa lichidităţilor și datoriile de milioane de euro (7 are de dat doar la Pițurcă) îl fac insolvabil, Mititelu caută acum diverse petreceri comunale pentru a-și hrăni jucătorii și, foarte probabil, și pe el. Pe vremuri, când era patron de restaurant, Mititelu își ținea în frâu „contestatarii” din Peluză cu celebrele în oraș „ciorbe de la Perinița”. De când nu se mai găsesc ciorbe gratis la Perinița, însă, ghiorțăiala mațelor se confundă tot mai des cu contestarea familiei micului M.

Atenție mare primarului Ciocea, așadar, care pare un tip de toată isprava. Nu aveți voi mâncare la Zilele Comunei, domnule primar, câtă foame au în glandă Mititelu și sclavii lui. O să se lase cu scandal, cel mai probabil. Pentru că nici suporterii lor nu termină de obicei ziua cu surplus de proteine. Cel mai sigur, ascundeți micii sau țineți-i sub cheie, că altfel e prăpăd!

Vizualizări: 1,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: