Oferte avantajoase pentru minivacanţa de Paşti

Paştele ortodox se suprapune anul acesta cu 1 Mai. Cei care se gândesc la un week-end prelungit pe litoralul românesc, găsesc oferte de 200-300 de lei/persoană la hoteluri de două şi trei stele, pentru două nopţi de cazare. Cu oferte avantajoase vin şi hotelierii din ţările vecine. Cele mai căutate pachete sunt cele pentru Budapesta, unde două nopţi de cazare cu transport inclus costă 225 de euro. Pentru a-şi atrage clienţii, hotelierii şi proprietarii de pensiuni includ în pachete meniuri tradiţionale, acces la piscine şi centre SPA şi surprize de la Iepuraş.

Hotelierii şi proprietarii de pensiuni se întrec în oferte cât mai atractive pentru cei care îşi plănuiesc o minivacanţă de Paşti. Unele dintre cele mai avantajoase oferte vin din staţiunile balneare, unde se pun la dispoziţie pachete cu acces nelimitat la centrele wellness şi meniuri tradiţionale. De exemplu, pentru un hotel de 4 stele în staţiunea Felix pachetul ajunge la 500 de lei/persoană şi include: 3 nopti cazare cu mic dejun bufet suedez; surpriză de bun venit; o terapie spa/ adult/ sejur; prânz festiv în prima zi de Paşti; acces gratuit la piscina, fitness şi saună.
La Herculane, pentru un hotel de 4 stele, se achită un pachet de 650-700 de lei/persoană cu următoarele servicii incluse: 3 nopţi cazare; mic dejun bufet suedez; cină în sistem bufet suedez pe data de 29 aprilie; prânz şi cină bufet suedez pe 30 aprilie; petrecere pentru copii, cină festivă cu berbecuţi la proţap pe 1 mai; acces gratuit la SPA (piscină, saună, jacuzzi, fitness) şi loc de joacă pentru copii. Şi pe litoral preţurile sunt avantajoase. „Pentru vacanţa de 1 Mai oferim pe litoralul Mării Negre, în staţiunile Mamaia, Jupiter, Eforie Nord şi Eforie Sud pachete pentru două nopţi de cazare cu mic dejun inclus, care pleacă de la 193 de lei/persoană. Sunt şi pachete de 4 zile cu all inclusiv la 650 de lei”, a declarat Virgil Dănăricu, reprezentantul unei agenţii de turism.

Oferte tentante şi la vecinii de peste hotare
Oferte tentante sunt scoase la vânzare şi de către hotelieri de peste hotare. În Bulgaria pentru două nopţi de cazare se plăteşte între 50 şi 80 de euro/persoană, anumite hoteluri punând la dispoziţia turiştilor inclusiv biciclete pentru plimbări în aer liber. Şi la unguri preţurile acceptabile. De Paşti, la mare căutare este Budapesta, un oraş cu multe ape termale. „Tot de 1 Mai avem oferte la Budapesta, de fapt în fiecare an se caută Budapesta. Preţurile încep de la 150 de euro/persoană. Cele mai scumpe pachete sunt pentru Londra şi Paris, care ajung la 450 de euro/persoană şi în care sunt incluse 6 nopţi de cazare cu mic dejun şi transport cu avionul”, a mai precizat Virgil Dănăricu.

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: