Olandez venit iarna la Târgu Jiu pentru o baie la piscină

Surpriză totală pentru patronul piscinei amenajate în zona Parcului Central din Târgu Jiu, care, miercuri, s-a trezit la birou cu un client mai puţin obişnuit. Un olandez extrem de grăbit dorea să facă o baie în piscină, în ciuda faptului că afară erau doar câteva grade. Daniel Buleac spune că neobişnuitul musafir era participant la un concurs de maşini vechi la care sunt înscrise sute de persoane din ţările vestice şi care în aceste zile traversează România pe diverse trasee.

Concurentul pe care îl avea în faţă trebuia să facă o baie într-o piscină din Târgu Jiu, pentru asta olandezul filmându-se când a intrat în apă pentru a le putea dovedi celorlalţi participanţi la competiţie că a îndeplinit proba care i se dăduse. De aici el a plecat spre Râmnicu Vâlcea, unde îl aşteptau alte probe, după care şi-a continuat traseul spre Cluj pentru a ajunge în Ungaria.

Cursa a început în Germania şi se va încheia tot aici, fiecare participant având de plătit o taxă de câteva sute de euro pentru a putea concura.

Vizualizări: 2,982

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: