Omul lui Ponta, mesaj pentru Weber: S-ar putea să aibă o surpriză

Război între fostul social-democrat Alin Văcaru şi actualul preşedinte executiv al PSD Gorj, Mihai Weber. „Partidul v-a făcut oameni!”, le-a reproșat Mihai Weber deputaților Alin Văcaru și Victor Ponta, după ce aceştia au părăsit PSD şi au ajuns la Pro România.

Văcaru a declarat că este unul dintre cei care a recunoscut public că PSD l-a făcut ceea ce este azi şi l-a sfătuit pe numărul 2 din PSD să nu repete greșeala din vară când a fost mai degrabă preocupat de pasiunea său, motocicleta, și a pierdut alegerile parțiale de la Târgu Jiu. „Eu nu l-am auzit pe domnul acesta (n.r. Mihai Weber) că şi-a cerut scuze colegilor când l-au votat pe locul cinci şi a ieşit pe locul doi, nu l-am auzit cerându-şi scuze sau că-i pare rău că atunci am pierdut doi colegi din PSD, pe Ciocea şi Călinoiu”, a declarat Alin Văcaru.

Atacurile au continuat şi Văcaru i-a transmis şi un mesaj liderului social-democrat. „Îi spun domnului Weber să se concentreze, să-şi lase costumul de motociclist că sunt alegeri la Teleşi şi trebuie să câştige acolo, că e o luptă foarte grea cu candidaţii. Dacă vine îmbrăcat tot în motociclist, cum a venit îmbrăcat la Târgu Jiu, s-ar putea să aibă o surpriză şi când tu, preşedinte executiv, participi deja la două alegeri şi pierzi de două ori, trebuie să-şi pună un semn de întrebare”, a mai spus deputatul Alin Văcaru, un apropiat al deputatului Victor Ponta.

Vizualizări: 1,275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: