OMV Petrom dă startul finanțării celor mai bune idei

Compania OMV Petrom oferă posiblitatea persoanelor fizice, organizațiilor non-guvernamentale, dar și instituțiilor de învățământ și altor instituții publice să obțină finanțare pentru proiecte care vizează educația profesională și mediul înconjurător.

OMV Petrom pune la bătaie 150.000 de euro prin proiectul "Idei în Țara lui Andrei" pentru cele mai bune idei. Finanțarea acordată per proiect poate fi de 5000 sau 15.000 euro, în limita sumei alocate pentru această ediție, a cincea. Cei care vor să depună un proiect pentru finanțare au și un termen de depunere, este vorba de 17 noiembrie. Înscrierile se pot face pe www.taraluiandrei.ro, la secțiunea Idei din Țara lui Andrei.
În competiție vor fi acceptate proiectele care contribuie la dezvoltarea educației profesionale și tehnologice, îmbunătățesc actul educațional și baza materială și încurajează dezvoltarea competențelor elevilor și profesorilor, dar și cele care promovează un comportament cumpătat, prin folosirea în mod responsabil a resurselor naturale și a inovației pentru protecția și valorizarea mediului înconjurător. Câștigătorii vor fi anunțați pe 7 decembrie 2016 în urma punctajului obținut din votul public și evaluarea juriului.
OMV Petrom a oferit până acum finanțări în valoare totală de 550.000 de euro pentru peste 60 de proiecte.

Vizualizări: 406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: