Operaţia primarului Ungureanu a reuşit

Operaţia primarului Ungureanu a reuşit

Ion Ungureanu, primarul oraşului Ţicleni, este într-o stare de sănătate bună după ce operaţia la care a fost supus a reuşit. Potrivit apropiaţilor, primarul suferă de o tumoră pe creier.

Şcoala bunicilor

Elevii Şcolii Generale „Alexandru Ştefulescu” din Târgu Jiu vor vizita o sală de curs veche de o sută de ani, amenajată la etajul Muzeului Judeţean Gorj. „Se doreşte ca elevii să vadă condiţiile în care învăţau bunicii lor. Le vor fi prezentate tăbliţe de scris şi numărători”, spune Albinel Firescu, reprezentantul muzeului. Invitatul acestei manifestări este Dan Pupăză, fostul director al Liceului Bârseşti. (A.A.)

Postul de director al DSP Gorj, scos la concurs

Pentru a rămâne în continuare pe funcţii directorul executiv şi directorul executiv adjunct din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj trebuie să se prezinte la concurs. Proba scrisă va avea loc în data de 18 octombrie 2010 începând cu ora 10.00, iar interviul este programat pentru 20 octombrie, la ora 14.00. În prezent, postul de director este ocupat de Marius Boeriu. (A.A.)

Lucrări de investiţii

Primăria Căpreni va demara procedurile de scoatere la licitaţie a unor lucrări majore de investiţii. Este vorba despre extinderea reţelei de apă, cu aproximativ 3,3 km, în satul Cetatea, asfaltarea a 4,4 km de drum din Căpreni, satul nou, şi Brăteşti precum şi extinderea reţelei iluminatului public cu încă 2 km, în satul Căpreni. Valoarea totală a  investiţilor se ridică la câteva zeci de miliarde de lei vechi. (D.M.)

Cârciumaru se întâlneşte cu ceilalţi primari

Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu, va pleca la sfârşitul acestei săptămâni la Bistriţa pentru a participa la evenimentele organizate cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Municipiilor din România. Cu această ocazie, primarii de municipii se vor întâlni cu reprezentanţii Guvernului şi vor dezbate problemele importante ale comunităţilor locale. (D.M.)

     

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: