Orăşel al copiilor la Motru. Pitici și îngerași, în parcul din fața primăriei!

Administraţia locală din municipiul Motru înființează anul acesta un orăşel al copiilor. Astfel, în parcul din fața primăriei vor fi montate fel de fel de figurine, de la pitici, căsuțe de turtă dulce, până la îngerași și litere imense. Mai mult, de 1 Decembrie, atunci când va fi pornit și iluminatul festiv, va veni în faţa celor mici şi o echipă de animaţie cu mascote vii.

Administraţia locală din Motru a alocat suma de 10 mii lei pentru achiziţia unor figurine ce vor fi montate în viitorul orășel al copiilor, dar și pentru asigurarea echipei de mascote vii în data 1 decembrie, spre seară, atunci când autorităţile locale vor aprinde iluminatul festiv de sărbători. Orăşelul copiilor va fi amenajat în parcul din faţa sediului primăriei municipiului Motru, iar odată cu pornirea iluminatului festiv autorităţile le-au pregătit copiilor și un mic spectacol. Cei mici vor fi angrenaţi în activităţi distractive, spune primarul Gigel Jianu. "Cu ocazia sărbătorilor aprindem luminiţele în oraş pe data de 1 decembrie, în tot orașul, atât cât am putut să amenajăm cu ce aveam. În plus față de alți ani, vom amenaja un orăşel al copiilor, aşa cum era amenajat când eram eu mic, în Motru. Orăşelul copiilor va fi foarte frumos, foarte cochet, atrăgător pentru copii, în parcul din fața primăriei. Cred că este cel mai potrivit", a declarat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.
Autoritățile locale știu ce își doresc copiii motreni și vor aduce cele mai îndrăgite personaje din desenele animate în orășelul copiilor. "Orășelul copiilor implică niște machete cu personajele din desenele animate actuale, ce le place copiilor, care vor fi amplasate cumva prin parc și cu luminițe speciale, cu echipa de divertisment. Eu zic că va fi foarte frumos", a mai spus primarul Gigel Jianu.
Mai exact, vor fi montată o sanie cu patru reni, un om de zăpadă, un Moș Crăciun, 2 pinguini, o căsuță de turtă dulce, 16 litere volumetrice, 7 pitici, 5 îngerași și altele.
Mai mult, în oraș vor fi montați și doi brazi naturali de Crăciun. Unul va fi amplasat în parcul din fața primăriei, iar celălalt în Parcul Minerul.

Galerie foto


Vizualizări: 5,259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: