Ovidiu Ilie s-a întors la conducerea Gărzii de Mediu Gorj

Ion Tudor a coordonat timp de două săptămâni activitatea Gărzii de Mediu Gorj, după ce Ovidiu Ilie a fost detaşat la Garda de Mediu Vâlcea. În acea perioadă au apărut zvonuri că Ion Tudor va fi cel care îl va înlocui din funcţie pe Ovidiu Ilie, dar se pare că lucrurile nu au ieşit aşa cum ar fi trebuit. Ovidiu Ilie s-a întors în Gorj după ce a contestat decizia prin care a fost mutat la Vâlcea. În aceste condiţii, Ion Tudor a rămas în continuare comisar general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu şi susţine că este „aproape bucureştean”.

Scaunul de comisar şef al lui Ovidiu Ilie a început să se clatine acum câteva săptămâni, atunci când el a fost detaşat la Vâlcea şi activitatea de la Gorj a fost supravegheată de Ion Tudor, care a plecat de la conducerea Poliţiei Locale în funcţia de comisar general adjunct la Garda Naţională de Mediu. Atunci au apărut voci care susţineau că Ion Tudor se va întoarce la Gorj, în funcţia de comisar şef al Gărzii de Mediu. Acesta a susţinut la acea vreme că instituţia este în reorganizare şi Tudor a avut o numire temporară pentru a coordona activitatea din Gorj. 

Ovidiu Ilie nu a plecat la Vâlcea de plăcere şi a fost nevoit să conteste detaşarea pentru a reveni la Garda de Mediu Gorj. ”Eu am fost detaşat la Vâlcea acum două săptămâni şi am revenit pe bază de hotărâre judecătorească. Tudor mi-a ţinut locul cât am fost eu să lucrez la Vâlcea, adică două săptămâni. Am plecat la Vâlcea pentru că acolo m-a trimis comisarul general. Mă mutaseră acolo, am contestat acest lucru şi am venit înapoi la Gorj”, a declarat Ovidiu Ilie.

Ion Tudor susţine că tot ce s-a auzit cu privire la întoarcerea lui în Gorj ca şi comisar şef la Garda de Mediu sunt doar zvonuri şi nu renunţă la funcţia de la Bucureşti. “Sunt doar zvonuri. Eu doar am coordonat activitatea. Eu sunt aproape bucureştean”, susţine Ion Tudor.  

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: