Pachete cu cocaină, aduse de valuri la malul mării

Poliţiştii constănţeni avertizează turiştii şi localnicii să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă deoarece acestea pot conţine droguri cu o concentraţie de peste 90 la sută şi dacă găsesc astfel de colete să sune la 112.

Oamenii legii desfăşoară în prezent o amplă operaţiune pe litoralul Mării Negre, într-un dosar de trafic de droguri. “Avertizăm cetăţenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunţe cel mai apropiat poliţist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conţine droguri cu o concentraţie foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viaţa!”, a anunţat IPJ Constanţa.

Sursa citată menţionează că, în momentul de faţă, pe litoralul Mării Negre este în derulare o amplă operaţiune, într-un dosar de trafic de droguri, derulată de poliţişti, poliţişti de frontieră şi jandarmi, sub coordonarea DIICOT.

Aceste verificări ar putea avea legătură cu captura de aproximativ o tonă de cocaină din Tulcea de la sfârşitul lunii martie.

Vizualizări: 1,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: