Pădurea de la Tismana, plină de gunoaie la o săptămână de la bâlci

Autorităţile locale din Tismana nu mai fac faţă cu strângerea gunoaielor după bâlciul de la Sf. Maria. Nu mai puţin de zece tone de haine second hand au adunat autorităţile până acum, urmând ca marţi să acţioneze cu o echipă formată din 12 muncitori pentru a strânge şi celelalte resturi.

Pădurea de la Tismana este sufocată cu pungi din plastic şi resturi de mâncare la o săptămână distanţă de la bâlciul Sfintei Mării. Primarul Marian Slivilescu ştie despre această problemă şi spune că acţiunea de ecologizare a zonei a început imediat după eveniment, însă a preferat întâi să fie strânse tonele de haine second hand abandonate pe nu mai puţin de 17 hectare. „Noi am luat 7 containere a câte 1.100 kg şi două remorci de tractor numai de haine. Second-hand-urile au lăsat dezastru acolo pe câmpia aia. Hainele le-am luat prima dată că am auzit că se schimbă vremea şi ne-am temut că se îmbibă cu apă şi îmbibate cu apă cântăresc foarte mult, că noi trebuie să le ducem la groapa de la Bârseşti”, a declarat primarul Marian Slivilescu.

Marţi, o echipă formată din 12 muncitori de la ajutorul social vor merge să strângă şi restul gunoaielor, promite primarul. „Marţi îi aducem pe cei care şi-au făcut orele de la 416, îi aducem în decontul lunii septembrie. S-ar putea să mai avem o problemă unde a fost groapa noastră de gunoi, înainte de a se închide. Acolo, unul din maluri s-ar fi surpat şi ar fi apărut şi acolo o problemă”, a declarat primarul din Tismana, Marian Slivilescu.

Galerie foto




Vizualizări: 1,595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: