Pandurii a învins Craiova cu gândul la meciul din Europa League

Noua echipă pe care Petre Grigoraș a reușit să o încropească în această vară împreună cu președintele Narcis Răducan a învins vineri seara CS Universitatea Craiova, scorul final fiind de 2-1, golul victoriei fiind marcat de golgheterul din sezonul trecut Ioan Hora.

Acesta a înscris la ultima fază a meciului după ce craiovenii marcaseră cu puțin timp înainte, miza partidei crescând tocmai la final, atunci când cei câteva sute de spectatori veniți la stadion nu credeau că se mai pot întâmpla prea multe. Pandurii conducea cu 1-0 în urma golului marcat de Herea în minutul 57, iar victoria părea sigură, pe final de meci portarul Răzvan Stanca având o intervenția în urma căreia a primit și un galben, dar și o lovitură de la 11 metri, pe care craiovenii au concretizat-o prin gol. Mai era puțin până la fluierul de final când Hora a reușit să readucă bucuria printre suporteri, în rândul celor veniți la stadion mulți fiind de partea Craiovei până la golul care a stabilit scorul final.

“Am avut şansă, trebuie să recunoaştem. O victorie de moral pentru noi. (...) La noi s-a schimbat jumătate de lot şi nu e uşor”.

Petre Grigoraş, antrenorul Pandurii

Vizualizări: 698

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: