Pandurii a învins cu 2-1 pe Internaţional Curtea de Argeş

Gorjenii au jucat sâmbătă la Curtea de Argeş cu formaţia locală Internaţional pe care au învins-o cu scorul de 2-1. Sorin Cârţu a încercat să-şi ţină elevii în priza competiţiei dar şi să verifice o serie de jucători care au evoluat mai puţin în meciurile oficiale de până acum sau care revin după accidentări, precum Câju şi Hidişan.

Sorin Cârţu a deplasat la Curtea de Argeş 24 de jucători, acAsă fiind lăsaţi doar cei accidentaţi şi Popete. La meciul cu Internaţional toţi cei 24 de jucători au fost folosiţi câte o repriză sau mai mult, printre cei care au jucat la acest amical numărându-se şi o serie de jucători de la echipa a doua. Meciul  s-a disputat pe stadionul din Curtea de Argeş, Pandurii efectuând deplasarea în aceeaşi zi. În prima parte a meciului, au fost trimişi pe teren Stanca –  Pleaşcă, Rusu, Chibulcutean, Stancu – Dedu, Stângă, Păcurar, Câju - Tilincă, Arrieta iar în repriza a doua au jucat Mingote – Iclănzan, Kutlacic, Rada, Grecu - Hidişan, Nalaţi, Stanciu, Lazic – Stromajer, Raskovic. Au mai jucat în acest meci Avramescu şi Vlăduţi, ambii de la Pandurii II. Nu s-au deplasat cu echipa de la Târgu Jiu jucătorii accidentaţi Martinovic, Cardoso, Murgan, Ghindeanu şi Diaconu şi nici Popete.

Fotbaliştii revin marţi la antrenamente

Pandurii au început jocul în forţă şi au deschis repede scorul prin reuşita căpitanului Florin Stângă la câteva minute de la debutul partidei. Gazdele au reuşit să-şi revină rapid şi au egalat după şapte minute prin Stoianof. Scorul final a fost stabilit de Raskovic care a înscris pentru 2-1 în minutul 60.

După meci, antrenorul pandurilor a precizat că jocul a fost doar unul de pregătire pentru echipa sa şi a insistat să vadă la lucru şi o serie de jucători de la echipa a doua: „A fost doar un meci amical, un amical care a intrat în procesul de pregătire al nostru, pentru că am avut o săptămână cu antrenamente duble. A fost un joc bun, adică pentru ceea ce ne interesa pe noi, prin antrenamente, am vrut să mai punem un pic echipa în condiţii de joc. Am avut şi jucători de la echipa a doua, i-am băgat la joc, am vrut să îi văd şi mi-a plăcut cum s-au mişcat, e un semn bun. Plec mulţumit de aici, pentru că rezultatul e pozitiv şi nu am avut accidentări.” Cârţu a vorbit şi despre echipa gazdă căreia i-a urat să evite retrogradarea chiar dacă trupa lui Fane Soica a învins Pandurii acasă, la Târgu Jiu: „Am prieteni aici, sper să scape şi ei, mai ales că va fi unul din cele mai tari campionate, vor fi multe meciuri echilibrate, greu se vor decide echipele care vor retrograda sau vor merge în cupele europene.” După amicalul cu Internaţional fotbaliştii de la Pandurii au primit două zile libere urmând să revină la pregătire marţi după-amiază.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: