Pandurii au pierdut în stil italian la Steaua

Pandurii n-au reuşit să se impună în faţa Stelei la Bucureşti deşi conjunctura le era favorabilă. După un meci în care nici una dintre echipe nu a excelat Steaua a deschis scorul în repriza a doua. Pandurii au început bine jocul şi au reuşit să intre la pauză la egalitate dar în partea a doua a jocului au primit gol. Jocul nu a fost spectaculos, singurele aspecte demne de remarcat fiind replicile savuroase ale patronului stelist Gigi Becali şi ale antrenorului pandurilor, Sorin Cârţu care a stat destul de liniştit pe bancă la acest meci, indicaţiile fiind date de secundul său Mircea Irimescu.

Jocul a fost destul de slab în prima parte când niciuna dintre echipe nu a avut nicio fază notabilă. În minutul 9, Păcurar a şutat puternic către poartă dar Zapata a reţinut de lângă bară fiind prima dată când portarul stelist a avut ceva de lucru. După 13 minute de joc meciul a fost întrerupt două minute pentru o accidentare a lui Raskovic care a fost scos cu targa în afara terenului în locul lui Cârţu trimiţându-l pe teren pe Tilincă, fără să fi făcut încălzire. În minutul 18, Păcurar a executat o lovitură liberă de la 30 de spre poartă dar  mingea deviată a fost respinsă cu greu de Zapata în corner. Au urmat două cornere succesive din care Pandurii n-au reuşit să scoată nimic. Steaua a încercat anemic să atace  Nicoliţă făcând incursiuni pe bandă dar nefiind  susţinut de colegi. Situaţia a devenit destul de tensionată spre nemulţumirea patronului stelist care a început să se agite la loja oficială. În minutul 39, Rada a şutat slab din lovitură liberă de la 25 de m fără să pună în pericol poarta lui Mingote iar în minutul  45  Kapetanos a atacat pe colţul scurt dar Stancu a trimis cu capul în afara cadrului porţii. În minutul  50, Nicoliţă a centrat de pe partea dreapta, i-a luat faţa lui Rusu şi a trimis  din cădere peste poartă. În minutul 60, Steaua a reuşit să deschidă scorul după ce Szekely a centrat de pe dreapta iar Kapetanos a reluat din plonjon de la 8 metri sub bară. Szekely  a centrat pentru Kapetanos  după trei minute acesta trecând pe lângă o nouă ocazie dar balonul a trecut pe lângă poartă.

Pandurii s-au mai arătat periculoşi la o centrare din corner a lui Păcurar, când Martinovici a trimis cu capul, cu pământul dar mingea a trecut pe lângă poartă, aceasta fiind cea mai mare ocazie a reprizei a doua.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: