Pandurii au protestat pe autostradă, în drum spre Constanţa

Pandurii Târgu Jiu a plecat spre Constanţa să încerce să aducă puncte de pe terenul celor de la Farul. Antrenorul Adrian Bogoi are câteva mici indisponibilităţi, după ce Dodoi a acuzat alte probleme medicale, la fel ca şi Nicolae Cotolan, iar Mihai Cotolan va fi suspendat la acest meci.

Plecaţi la drum vineri, la primele ore ale dimineţii, jucătorii de la Pandurii au ajuns pe Autostrada Soarelui la ora 15:00, oprind acolo pentru 15 minute pentru a se alătura protestului #sîeu pentru constrirea de autostrăzi în Moldova.

De această dată au avut noroc pentru că 300 de km din cei 600 pe care îi aveau de parcurs până la Constanţa au avut parte de drum relativ bun, pe autostradă, iar drumul nu a mai fost atât de obositor ca atunci când merg în zona Moldovei.

În ceea ce priveşte lotul pe care îl are la dispoziţie, tehnicianul pandurilor se confruntă în continuare cu unele probleme. „Încercăm data viitoare să facem o echipă mai bună şi să pregătim jucătorii mai bine”, a spus Adrian Bogoi după meciul pierdut acasă cu Daco Getica deşi problemele cu care se confruntă nu s-au schimbat între timp.

„Asta e situaţia acum la Pandurii, nu avem ce face. Toate echipele s-au întărit dar noi nu, încercăm să facem echipa pe parcurs.  Avem emoţii, am avut de la începutul campionatului, foarte mari emoţii  am avut încă de când a început sezonul acesta. Am luat foarte multe puncte în tur, cu toate că şi atunci aveam o echipă nouă, cu jucători foarte tineri. Dar sperăm ca şi în acest retur să luăm puncte”, a spus Bogoi, care aşteaptă ca la acest meci Raiciu şi Tudoran să fie la capacitate maximă după ce ambii au revenit etapa trecută după o perioadă de pauză.

„Pregătim meciul ca de fiecare dată, cu lotul de jucători pe care îl avem la dispoziţie. Şi pentru meciul de la Constanţa avem câţiva jucători indisponibili, dar încercăm să jucăm şi să luăm cele trei puncte. Aşteptăm şi de la ceilalţi mai mult, avem mulţi jucători noi care au posibilitatea să joace şi să-şi arate calităţile, asta e cel mai important pentru ei. Valoarea jucătorilor este dată de felul cum îşi ajută echipa. Sunt 7-8 jucători în primul 11 care nu au jucat constant anul trecut. Au acum prilejul să crească”, a mai precizat Adriasn  Bogoi.

Farul Constanţa este acum o echipă cu pretenţii, mai ales după ce a transferat aproape două echipe în iarnă, iar Bogoi este conştient că are în faţă un adversar puternic: „Toată lumea la Constanţa e interesată ca echipa lor să rămână în liga a doua. Şi la Farul s-au făcut transferuri multe şi au asigurat un buget foarte bun pentru această ligă. Din punctul meu de vedere, tot respectul. Nu cred că există însă vreun favorit pentru această partidă, meciul pleacă de la 0-0 şi vedem la final ce se va întâmpla”.

Chiar dacă pe banca adversă se va afla un fost antrenor de la Pandurii, Petre Grigoraş, Adrian Bogoi a precizat că nu este un meci special pentru el. Farul Constanţa se află în zona retrogradabilă, pe locul 17, dar numai şase puncte o despart de Pandurii Târgu Jiu care ocupă locul 10 de mai multe etape.

Galerie foto





Vizualizări: 1,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: