Pandurii, băgaţi în şedinţă de conducere

Rezultatul meciului cu Astra a supărat şi conducerea clubului Pandurii care a convocat jucătorii aseară la o şedinţă pentru a discuta despre acest debut de retur. După antrenament conducerea clubului a purtat o serie de discuţii cu jucătorii, concluziile acestora urmând a fi anunţate azi. La şedinţă au luat parte şi antrenorul Liviu Ciobotariu şi întreg staff-ul tehnic şi medical.

Prezent la şedinţa cu jucătorii de aseară, preşedintele clubului a explicat că nu va lua nici o măsură ci va purta doar o serie de discuţii pentru a vede ce e de făcut: „Nu luăm nici o măsură acum ci discutăm doar să vedem ce vom face ca să recuperăm punctele pierdute acasă, asta este, am pierdut un meci dar mergem mai departe pentru că tot cu ei ne revenim”, a declarat preşedintele pandurilor, Marin Condescu. Oficialul a precizat că jucătorii trebuie să îşi revină şi să câştige acum, la meciurile din deplasare punctele pierdute pe teren propriu.

Pedepsea lui Ciobotariu: nu-i bagă în teren

Antrenorul Ciobotariu anunţă deja măsuri pentru meciurile viitoare şi spune că va umbla la primul unsprezece dând posibilitatea să joace şi rezervelor: „Vor juca şi ceilalţi iar cei care se cred titulari de drept vor sta lângă mine pe bancă sau în tribună. O să dau posibilitatea altora să joace la meciul următor”. Pandurii joacă în deplasare etapa viitoare, un meci greu cu o candidată la cupele europene, LPF stabilind ieri că partida cu FC Vaslui să se joace sâmbătă. „Ne aşteaptă un meci foarte greu la Vaslui dar până atunci trebuie să lămuresc nişte lucruri cu unii dintre jucători pentru că aşa nu se mai poate, eu sunt răspunzător de rezultate! Cea mai mare pedeapsă pentru un jucător este să nu-l bagi în teren. Sunt unii care se cred titulari de drept pentru că au jucat foarte mult timp şi ei spun că aşa se va întâmpla în continuare, indiferent de rezultat.”

„Dacă îi bat în vestiar credeţi că joacă mai bine-”

Ciobotariu exclude posibilitatea ca jucătorii să nu fie pregătiţi fizic apreciind că vorba doar de lipsă de atitudine la unii dintre ei. Acuzat de presă că ar fi prea blând cu jucătorii, antrenorul spune că nu va trece în nici un caz la măsuri extreme şi nu îşi va bate jucătorii: „Nu cred că au receptat greşit mesajul din partea mea de a fi mai prietenos cu ei, nu are nici o legătură asta cu ce s-a întâmplat pe teren. Dacă îi bat în vestiar credeţi că joacă mai bine- Nici nu e cu putinţă aşa ceva.” Tehnicianul crede că fotbaliştii ar trebui să fie recunoscători pentru faptul că Pandurii nu are datorii la jucători şi să arate mai mult respect faţă de conducerea clubului: „Ei trebuie să înţeleagă un lucru, că acest club Pandurii nu are nici o datorie faţă de jucători şi acesta e un lucru extraordinar. Dacă nu înţeleg acest aspect înseamnă că e foarte grav. Sunt jucători care în mod normal trebuiau să aibă o altă atitudine, nu faţă de mine, faţă de oraş şi faţă de preşedintele clubului dar au fost foarte apatici uni dintre ei.”

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: