Pandurii debutează! Fără semințe și țigări pe stadion!

Pandurii Târgu Jiu va debuta în noul sezon, vineri, 22 iulie, mâine, în prima etapă întâlnind pe teren propriu, la Severin, pe CSU Craiova. Biletele au fost puse în vânzare. Odată cu startul viitoarei ediții de campionat trebuie să intre în vigoare și noua regulă din Liga 1, cea legată de obligativitatea folosirii jucătorilor sub 21 de ani, doar că aici majoritatea cluburilor nu este de acord. Tocmai de aceea, în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, programat vineri, 22 iulie, la Casa Fotbalului, se va discuta și propunerea pe care o vor face reprezentanții LPF.

Suporterii care doresc să procure bilete pentru meciul din prima etapă a Ligii I Orange dintre Pandurii Târgu Jiu şi CSU Craiova pot cumpăra bilete de la Stadionul Municipal din Severin. Preţurile biletelor pentru acest joc: 5 lei la peluze, 10 de lei la Tribuna II, 15 de lei la Tribuna I,  20 de lei la Tribuna 0.Accesul în stadion se face pe la porţile specificate pe tichetul de meci. Pandurii anunță că în incinta stadionului Municipal din Severin este interzis fumatul şi consumul de seminţe.

În funcţie de rezultatele din turul doi preliminar al Europa League, Pandurii va afla dacă va juca, joi, 28 iulie, pe teren propriu sau în deplasare, meciul din manşa tur a turului trei preliminar al Europa League, adversarul urmând să fie aflat tot în cursul acestei seri. După acest joc Pandurii va întâlni la Severin, în etapa a doua a Ligii I Orange Astra Giurgiu, meciul fiind programat duminică 31 iulie.

Vizualizări: 1,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: