Pandurii: Dominăm degeaba, rezultatul contează

Pandurii îşi complică existenţa cu fiecare etapă care trece. Echipa lui Adrian Bogoi a reuşit doar o remiză, 1-1, sâmbătă pe teren propriu, la Motru, în compania celor de la UTA. Pandurii rămâne astfel tot în zona retrogradabilă, cu opt etape înainte de finalul campionatului.

Pandurii a dominat prima parte a meciului, dar primul gol l-au marcat oaspeţii, în min. 18, prin Buia, care a şutat cu latul de la 5 metri o minge centrată de Burlă. A urmat o dominare a oaspeţilor, pe fondul căreia Pandurii a egalat în min. 67, din penalty, prin Băjan. „A fost acordat uşor 11 metri pentru gazde. Jucătorul lor nici nu a atins mingea şi a căzut”, a acuzat antrenorul UTA, Ionuţ Popa. „Nu comentăm arbitrajul, nu cred că a influenţat rezultatul”, a replicat antrenorul pandurilor.

Bogoi: Un rezultat injust

Adrian Bogoi, antrenorul pandurilor, s-a declarat dezamăgit de rezultat şi mai puţin de prestaţia echipei sale. „Un rezultat injust faţă de cum s-au desfăşurat ostilităţile pe teren, dar asta este situaţia. Ne doream cele trei puncte, dar nu am luat decât unul, sperăm să le recuperăm în etapele ce urmează. Jocul ne arată că putem, dar rezultatele sunt puţin diferite faţă de prestaţiile noastre. Şi la acest meci, dar şi la cel cu Baloteştiul”, a spus Adrian Bogoi.

Ionuţ Popa, antrenorul celor de la UTA, a spus că egalul este unul echitabil, deşi ar fi vrut ca echipa lui să câştige. Bogoi l-a contrazis însă. „UTA nu a pus o presiune pe noi, am luat un gol foarte uşor. În rest, marea majoritatea a timpului am fost la cârma jocului, am avut destule ocazii, în special pe final, când puteam să câştigăm meciul. Suntem o echipă tânără şi facem multe greşeli, unele dintre ele de neimaginat la acest nivel. Nu avem nici şansă la finalizare, căci ne creăm destule situaţii de gol. Degeaba ne-am dominat adversarul tot meciul, rezultatul contează cel mai mult”, a spus Bogoi.

Antrenorul gorjenilor este îngrijorat pentru că etapele trec, iar rezultatele nu apar: „Într-adevăr, etapele trec, dar jocul ne dă speranţe. E o luptă grea pentru salvare, ea se va da până în ultima etapă. Ne dorim să scoatem puncte din fiecare meci, sperăm să şi putem cu această echipă tânără, care mai are multe de învăţat”.

A fost etapa cu nr. 30 şi mai sunt opt până la finalul campionatului. Pandurii este pe locul 17, cu 29 de puncte.

Pandurii: Moga – Băjan, Turda (’73, Al. Vasilescu), Celea, Cr. Munteanu – D. Pîrvulescu, Raiciu, Cenaj, Şut (’90+1, Vodă) – Tudoran (’46, Maxin), C. Ionică. Antrenor: Adrian Bogoi.

UTA: Bodea – D. Dan, Al. Manea, Markovic (’74, M. Roşca), Burlă – I. Tănase, Jorza (’71, Prună) – Petra, Buia (’58, Stahl), Hlistei – Curtuiuş. Director tehnic: Ionuţ Popa; Antrenor: Cristian Todea.

Vizualizări: 621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: