Pandurii fac scandal pe seama programării !

Pandurii sunt pregătiţi să facă scandal! Şi asta după ce Liga Profesionistă de Fotbal le-a mutat meciul de la Constanţa cu Viitorul cu doar 3 zile înainte de duelul cu Dinamo din Cupă. Meciul cu trupa lui Hagi presupune o deplasare obositoare pentru Grigoraş şi compania, chiar între partidele cu Steaua şi Dinamo.

LPF-ul a mutat meciul pandurilor cu Viitorul Constanţa de vineri, 26 octombrie pentru luni, 29 octombrie. Adică cu numai 3 zile înainte de duelul cu Dinamo din optimile Cupei. Pandurii sunt decişi să facă scandal.

Reprogramare care doare

Pandurii nu mai vor să fie cobaii Ligii Profesioniste de Fotbal şi ai televiziunilor. Gorjenii au mai trecut printr-o situaţie asemănătoare şi înaintea partidei de la Mediaş. Atunci, Grigoraş şi compania s-au străduit din greu să găsească locuri de cazare pentru întreg stafful tehnic şi medical după ce meciul a fost amânat cu o zi în ultimul moment!

Acum, reprogramarea meciului cu echipa lui Hagi pică cum nu se putea mai rău pentru panduri. „Am văzut pe site-ul Ligii că meciul a fost amânat 3 zile. Am rămas surprins, nouă nu ne convine pentru că avem o deplasare foarte lungă la Constanţa, peste 500 de kilometri. Marţi o să călătorim toată ziua de la Constanţa la Tg-Jiu, miercuri avem o zi de refacere iar joi avem meciul cu Dinamo. Nu e normal acest lucru”, spune preşedintele Pîrvulescu care nu înţelege de ce numai Pandurii par să treacă prin astfel de „şicane”. „Suntem trataţi...nici nu-mi vin cuvintele să spun cum. Sunt surprins de ceea ce s-a întâmplat. O să facem memoriu la Federaţie şi Ligă, să sperăm că cei din forul conducător vor rezolva această problemă pentru că nu e normal.”

Astra şi-a băgat coada !

Pîrvulescu suspectează şi echipa care a insistat să joace vineri în locul pandurilor. „Am înţeles că s-au făcut modificările astea la insistenţele formaţiei Astra Ploieşti care are o deplasare lungă la Galaţi. Astra trebuia să joace iniţial luni în campionat şi joi în Cupă şi acum joacă vineri în campionat şi marţi în Cupă. Nu poate fi decât Astra. Păcat ce se întâmplă cu meciul nostru, vă daţi seama ce înseamnă Pandurii cu Dinamo în Cupă, la oră de maximă audienţă când se uită o ţară întreagă. Jucătorii noştri au prea puţin timp de refacere, e o deplasare foarte lungă”, mai zice executivul pandurilor. Meciul Astra CSMS Iaşi e programat acum vineri, 26 octombrie în locul celui de la Constanţa.

Avionul, soluţie de avarie

Pandurii au luat în calcul şi o soluţie de avarie pentru cazul în care Liga va menţine programarea stabilită ulterior. „Dacă vom juca aşa cum spun ei acum, va fi un efort suplimentar din partea conducerii clubului. Va trebui să găsim un charter cu care să mergem, va fi mai costisitor, o să încercăm să găsim soluţii... Dar sper ca până la urmă să găsească televiziunile şi cu Federaţia şi cu Liga o soluţie. Adică să rămânem exact la ce am ştiut iniţial şi ceea ce era normal, să fim şi noi o dată ca nemţii, asta vreau!”, spune supărat Pîrvulescu. Pandurii au mai mers cu avionul pentru meciul de la Iaşi.

„Nu vrem decât să fim respectaţi pentru că şi noi respectăm competiţia. Nu vrem decât să se respecte datele stabilite iniţial şi să nu se mai schimbe doar la noi tot timpul!”          Eugen Pîrvulescu, preşedinte executiv Pandurii

3 – mii de bilete vor fi puse în vânzare vineri dimineaţa pentru meciul cu Steaua. Preţurile sunt de 20 de lei la peluze, 25 de lei la Tribuna I şi II şi 30 de lei la Tribuna 0

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: