Pandurii iar s-a bătut singură! Bogoi: Vom renunța la câțiva jucători

A mai trecut o etapă și Pandurii nu a reușit să aibă încă prima sa victorie pe terenul „propriu” de la Motru de când evoluează în Liga a II-a. Adversară în meciul de sâmbătă i-a fost Ripensia Timișoara, echipa din Banat nelăsându-se învinsă atât de ușor. Antrenorul Adrian Bogoi anunță că din iarnă vor fi schimbări la echipă.

După un meci dificil avut în etapa anterioară cu cei de la UTA, încheiat la egalitate, bănățenii au venit hotărâți să plece acasă cu un punct și au reușit lucrul acesta. Pentru gorjeni, șansa unei victorii părea mai apropiată ca niciodată, chiar dacă noul antrenor Adrian Bogoi nu a putut nici de această dată să stea pe banca tehnică pentru că nu i-au fost perfectate actele de către Federația Română de Fotbal.

În minutul 29, Dănăricu a reușit să înscrie singurul gol al Pandurilor, deși până la pauză gorjenii au mai avut câteva ratări uriașe, inclusiv o bară în minutul 45. Repriza a doua le-a adus Pandurilor alte trei bare, ocaziile de gol fiind irosite până în minutul 90, în al doilea minut de prelungiri de la finalul partidei fiind înregistrată a patra bară a partidei. Apărarea Pandurilor a picat din nou testul în minutul 52, când Claudiu Matiș a preluat din 8 metri și a reușit să înscrie golul egalizator.

„Am deschis scorul, am avut apoi câteva ocazii şi în loc să închidem meciul, am fost egalaţi şi aşa a rămas scorul până la final. Noi nu ne vom bate pentru evitarea retrogradării, este doar o perioadă de criză, pe care clubul o va depăşi în cele din urmă. Noi avem jucători foarte tineri, dar pentru mine nu este o problemă, sunt obişnuit. Iar din iarnă vom vedea cine a confirmat în tur şi cine nu, vom renunţa la câţiva jucători şi vom încerca să-i înlocuim cu alţii mai experimentaţi”, a declarat tehnicianul Adrian Bogoi, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

Meciul orgoliilor

Pentru gorjeni urmează acum o deplasare la Târgu Mureș într-un meci al orgoliilor pentru că scandalul cu terenul înghețat de anul trecut din partida cu ASA a dus Pandurii în Liga a II-a. Acum încă nu a venit gerul și jucătorii lui Bogoi au șansa să își ia revanșa pentru tot ce s-a întâmplat atunci. Meciul însă nu va fi unul simplu pentru că Mureșul tocmai a bătut-o sâmbătă pe UTA, la Arad, cu 2-1, ceea ce complică și mai mult clasamentul din Liga a II-a. În plus, mureșenii sunt mult peste Pandurii în clasament, gorjenii fiind în zona în care multe echipe au cam același număr de puncte și oricând pot să se afunde mai rău sau pot să urce câteva poziții dacă obțin 2-3 victorii la rând.

Alte rezultate: CS Balotești – Metaloglobus: 2-0; CS Afumați – Chindia Târgoviște: 0-0; Olimpia Satu Mare – Dacia Unirea Brăila: 3-2; UTA Arad – ASA Târgu Mureș:1-2; Știința Miroslava – Foresta Suceava: 0-1; CS Mioveni – Sportul Snagov: 2-2; Dunărea Călărași – FC Argeș: 2-1; AFC Hermannstadt – Academica Clinceni: 2-0 şi ASU Poli Timișoara – Luceafărul Oradea: 2-0.

Vizualizări: 1,299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: