Pandurii II au învins în minutele de prelungire

Echipele gorjene care evoluează în liga a treia au obţinut ieri rezultate foarte bune în meciurile din etapa intermediară. Pandurii II au evoluat la Târgu Jiu pe terenul sintetic reuşind să învingă pe Gloria Arad cu scorul de 2-1 în minutele de prelungire ale meciului. Victorii au înregistrat în această etapă şi formaţiile Minerul Motru, Minerul Mătăsari şi Ralbex Turcineşti, Jiul Rovinari reuşind de asemenea un rezultat surprinzător, 0-0 cu ACU Arad în deplasare.

Meciurile din etapa a XV-a a ligii a treia s-au încheiat ieri cu rezultate surprinzător de bune pentru echipele gorjene care au jucat majoritatea pe teren propriu. Jocul cel mai atractiv a fost cel de la Târgu Jiu unde Pandurii II au învins cu emoţii pe Gloria Arad, scor final 2-1, după ce la pauză gazdele au condus cu 1-0 prin golul reuşit din lovitură liberă de Ionuţ Constantin în minutul 23. Tot Constantin a mai trecut pe lângă gol în minutul 70 când a trimis balonul în bară. Oaspeţii au egalat aproape de finalul jocului, în minutul 82, după o greşeală a lui Dobroiu în urma căreia Negru a înscris din interiorul careului. Pandurii II au mai trimis balonul o dată în bară până la finalul meciului prin Vlăduţi şi au reuşit să marcheze golul victoriei prin Fărcăşanu care a marcat în minutele de prelungire.

În aceeaşi serie cu Pandurii II, Jiul Rovinari a înregistrat un rezultat surpriză la ACU Arad, încheind meciul al egalitate, scor 0-0.

Celelalte echipe gorjene din liga a treia au înregistrat victorii în această etapă

Minerul Jilţ Mătăsari câştigând meciul cu FCM Târgovişte, scor 2-1 prin golurile marcate de Murdărea şi Clipici. Ralbex Turcineşti a înregistrat o victorie acasă în meciul cu FC Argeş II, echipă pe care au învins-o cu 3-1 prin golurile marcate de  Roncea de două prin şi Butoi. Minerului Motru a înregistrat prima victorie de la preluarea echipei de către antrenorul Constantin Andriucă, învingând cu 3-2 pe Prometeu Craiova. Pentru motreni golurile au fost marcate de Lungu, Şoo şi Nueleanu.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: